Женствен и невероятно романтичен, стилът cottagecore се завърна при нас след като последно беше на мода през 2021 година. Затова днес искаме да ви покажем супер актуални визии с рокли в този стил. Може да бъдете сигурни, че това ще е изборът, на който ще се спират много съвременни модни икони през следващите седмици.

С настъпването на топлия пролетен сезон все повече ни се иска да носим ефирни, деликатни и нежни дрехи, а роклите в провинциален британски стил са именно това, от което се нуждаете. Днес ще разгледаме кои модели ще бъдат актуални през пролетта на 2024 година и ще ви дадем съвети как да комбинирате по стилен начин новите си дрехи, така че да сте в крак с хитовите тенденции.

Но нека първо да разясним какво представлява нашумелият напоследък стил cottagecore и нека си припомним какво точно да очакваме от него. От английски език “сottage” значи „вила“ или „извънградска къща“, а “core” е “ядрo”, “същина“.
В глобален смисъл това е естетиката на идеалистичния селски живот, която беше много популярна преди няколко години. А защо е толкова популярна?

В нашата галерия ще ви покажем какво точно представлява тази тенденция и как да изберете правилния тоалет, за да се облечете в този стил!