Скандалната участничка от „Ергенът” имала повече от интимност с певеца...

Дори се предполага, че именно тя е причина за изневярата на Папи по времето, когато той е със Сара.

Сочната моделка успяла да влезе под кожата на Константин Трендафилов и то преди две години. Когато течели снимките по клипа му, в който участва Валерия. Папи тотлно си загубил ума по атрактивната и пищна млада жена , тогава се случила забивката с нея. И може да не ви се вярва, но той изневерил на Сара Драгулева.

„Още когато снимаха клипа Папи Ханс точеше лиги по изкусителната разкрепостена мадама въпреки младата й възраст. По онова време Вал се славеше като обиграна съблазнителка, макар да нямаше кой знае какъв опит. След края на снимките двамата се срещали още един, два пъти и тя му била дузпата незнайно защо.И Папи се върнал при благоверната си постоянна половинка. На която сега се кълне във вярност и голяма любов.", разнася се поредната клюка, предава Хотарена.

 

Добре, че на време се усетил какъв пожар е това младо момиче, което за малко да съсипе връзката му с актрисата.

Както се разбра вече Валери е първата участничка в „Ергенът”, която сподели с останалите момичета, че е била интимна с Алек. После се отрече от думите си, но изложи ергенът и той за малко да я изгони. Добре, че се смили над нея за младостта и красотата и Вал получи втори шанс неясно обаче до кога.