Днес победителката в култовото реалити предаване "Ергенът" Валерия шокира всички само с една фраза.

От ефира на предаването "Преди обед" по BTV водещият Сашо Кадиев попита моделката "Защо Евгени все още не е дошъл да види приюта ти за животни?“, на което тя отговори доста уклончиво: "Защото е много зает покрай концертите си". Кадиев обаче, не остави Валерия да се измъкне така от ситуацията и допълни: "Моля, аз щях да го зарежа. Кажи, защо?"

"Много искам да дойде и съвсем скоро се надявам, че ще стане, тъй като скоро предстои да бъде част от едно семейно събитие, така че тогава ще има тази възможност. И аз ще си направя една равносметка, въобще харесват ли го, той харесва ли ви, и ще взема финално решение“, отговори този път Валерия.

От нейните думи зрителите подразбраха обаче друго - че тя все още не е много сигурна дали ще остане с него и едва след срещата с близките й ще реши дали да продължи връзката си с него. 

Попитана от зрителка "Някой вярва ли на тази любовна история межу нея и Евгени?", Вал отговори така: "Много хора вярват на нашата любов и много хора ни се радват, особено откакто започнахме да излизаме навън нормално, без да се крием. Хора ни спират да ни казват колко ни се радват, че са щастливи, че това е неговият избор, че сме много сладка двойка. Най-хубавото е, че най-вече деца го правят и не си радват, защото те са най-чисти".

В профила си в Инстаграм пък Евгени даде възможност на феновете си да му задават въпроси - най-пикантните, свързани с Валерия, вижте в галерията ни: