Джорджина Родригес разкрива много за себе си в сериала за живота си на Netflix. От трейлъра към втория сезон разбираме, че тя ще говори открито за загубата на един от близнаците след раждането.

В новия трейлър половинката на Кристиано Роналдо през сълзи признава, че миналата година е преживяла най-хубавите и най-лошите моменти в живота си – скърбяла е за загубата на сина си и в същото време се е радвала на раждането и живота на дъщеря си.

"Над 40 милиона души ме следват, но никой не знае как наистна се чувствам. Тази година преживях най-добрия и най-лошия момент в живота си едновременно. Животът е труден. Животът продължава. Имам причини да продължа и да бъда силна. Крис наистина ме насърчава да продължа с ежедневието си. Много често ми казва: "Джио, просто продължи! До теб съм!"  Това и правя. Моят приоритет сега са семейството и децата ми. Щастлива съм и благодарна. Истински благодарна!" – казва самата Джорджина.

В епизодите тя говори и за Роналдо. "Той е толкова замислен. Много добър с мен. Кристиано е любовта на живота ми".

Припомняме ви, че Роналдо и Джорджина очакваха близнаци, но загубиха едно от новородените бебета по време на преждевременно раждане. Дъщеря им, която бе наречена Бела Есмералда, оцеля. Двамата имат още четири деца: 12-годишният Кристиано-младши, 6-годишните близнаци Ева и Матео и 5-годишната Алана Мартина.