Оказва се, че Евгени и Адриана са били съученици!

Всички смятат, че Валерия Георгиева е голямата любов на Евгени Генчев. Дали обаче, това не е поредния сценарий и "любовта" им няма да отшуми след последния концерт от  турнето на Евгени, ще разберем много скоро.

Днес ще ви срещнем с момичето, за което самият Евгени е признавал, че е обичал от душа, тя него също, и оказва се двамата все още поддържат връзка.  Става дума за Адриана Пеева, която е и една професия с Евгени - музикант. Тя е цигуларка и с Генчев са били съученици в шести клас. После се появяват първите трепети и двамата се влюбват. Стават гаджета, ако може да го наречем така при все, че са били все още деца. Адриана обаче признава, че Евгени е бил и към момента си остава нейната най-силна любов, защото още не е срещнала мъж, който да го заличи от сърцето й. Двамата сега са приятели, а Адриана и още две момичета придружават Евгени на концертите му, за да свирят, съответно на цигулка, виола и виолончело.

"Евгени е прекрасен, страшно добър човек. Да е в живота ти е благословия, без значение дали ти е гадже, или приятел", казва за него Адриана.

Вижте и самата Адриана в галерията ни: