Мария и Бен живеят на два различни континента, но имат един и същи проблем – с килограмите. Двамата заедно изграждат здравословни навици и отслабват, преборвайки се със здравословните проблеми.

Преди няколко години Мария Ландерс от Швеция тежи 120 килограма, заради което се сблъсква с психически и физически проблеми. Тя често страда от болки в гърба и наранявания. След като се възстановява от счупено коляно, тя е посъветвана да отслабне и това се оказва повратна точка в живота ѝ.

"Трябваше да се променя, за да бъда здрава до края на живота си. И успях. Бях толкова изтощена от болка и контузии", разказва Мария.
Тя напълно изключва от менюто си пълните със захар напитки и сладкиши и започва да се храни здравословно. С помощта на фитнес треньор тя започва да тренира 6 пъти седмично и сваля 45 килограма. За да се вдъхнови, Мария започва да чете истории за успех на други хора, които са отслабнали, и така открива Бен, който сега е неин съпруг.

Бен живеел в САЩ и отслабва със 75 кг. Той прави видеа, за да вдъхнови хората да последват примера му. Това постига с периодично гладуване в продължение на 9 месеца.

„Попаднах на канал в YouTube, където едно момче правеше същото, което правех аз. Той беше отслабнал много, беше променил живота си, изглеждаше много добре и реших да му изпратя съобщение. Когато го видях да говори в видеото, сякаш гледах себе си“, спомня си Мария. „Бен е бил с наднормено тегло през целия си живот и е понасял толкова подигравки, че историите му ме разплакваха. „В началото той тежи 136 килограма, отслабва много, а след това качва невероятно много мускулна маса“, добавя тя.
Двамата се женят през 2016 г. и имат син.

„Спрете да съществувате и започнете да живеете“ – е съветът на Мария.
Невероятната трансформация на Бен и Мария вижте в галерията.