Всички жени искат да се чувстват красиви, независимо дали са на 20, или на 70 години, а фотографката Криси Спаркс може да им даде точно това.

Вече сме ви разказвали за майсторката на будоарната фотография, която от години преобразява обикновени жени в сексапилни прелъстителки.

„Искам обикновените жени да получат достъп до онези бляскави фотосесии, които обикновено си правят моделите. Чрез моята работа аз отдавам почит на жените с всякакви размери и форми. Аз вярвам, че позата, осветлението и стилизирането могат да помогнат на жената да извади на показ най-хубавото у себе си“, разказва Криси.

В студиото ѝ в Бирмингам ще намерите бельо, корсети, рокли, костюми и аксесоари на обща стойност над 250 хил. долара! Всяка клиентка на студиото получава невероятно и незабравимо изживяване.

След като жените изберат в какви костюми да бъдат заснети, следва грим и прическа. Разкрасяването може да отнеме около 2 часа, но целият процес може да продължи около 10 часа. Важното е клиентката да остане доволна.

Криси признава, че след това обработва снимките така, сякаш моделите ѝ ще се появят на корица на списание: „Премахвам целулит, паласки, белези, синини, петна по кожата и неравности в тена. Намалявам бръчките, изглаждам силуета“, казва тя за следснимачния процес.

Днешните снимки, които ще ви покажем, са на по-възрастни жени, които изглеждат просто изумително. „Повечето възрастни клиентки искат да изглеждат добре за възрастта си, а не са обсебени от идеята да изглеждат млади.“

Вижте в нашата галерия някои от страхотните снимки на Криси.