Наскоро много дизайнери показаха новите си колекции за пролет/лято 2019 г. и една тенденция нямаше как да остане незабелязана! Очевидно на голяма почит догодина ще са земните тонове – бежово, шампанско, кафяво.

Няколко звезди, като Виктория Бекъм, Джиджи Хадид и Мадона, бяха забелязани на модните ревюта точно в такива цветове.

Кристиан Диор и Луи Вюитон бяха сред дизайнерите, които бяха заложили на такава палитра, а модните експерти са убедени, че тези цветове изглеждат много стилно и скъпо.

Стилистът на звезди и дизайнер Лукас Армитаж казва, че „шампанското и телесните цветове винаги изглеждат модерно и висококачествено, дори и да са купени от по-евтин магазин“.

„Да се облечете от глава до пети в такива цветове е смело решение, но това създава усещането за „охолство“ поради светлите тонове. На практика показвате на света, че няма причина да носите по-тъмни и практични цветове, които се поддържат по-лесно, вие можете да си позволите да се облечете в светли цветове.“

Лукас добавя, че носенето на цвят шампанско може да бъде малко „опасно“, тъй като трябва да сте по-внимателни – да не се залеете със сутрешното кафе или да седнете на някоя мръсна пейка, защото това ще съсипе тоалета ви.

„Такъв тоалет е много впечатляващ, ако дрехите се съчетаят както трябва“, допълва Лукас.

Ако искате да получите малко вдъхновение, разгледайте нашата галерия със звезди, модели и блогърки, облечени в земни тонове, които са актуални всяка есен.