Температурите се променят, сезонът вече е друг и е време да помислим за обновяване на дрешките в гардероба. Да, за съжаление, дойде онази част от годината, в която трябва да изпратим лятото и да прегърнем есента, носеща ни много нови емоции, красиви багри и прекрасна причина да се сдобием с нови тоалети.

Модата се променя непрестанно и актуалните есенни тенденции са поредното доказателство. През настоящия сезон дизайнерите залагат и обещават, че на мода да бъдат красивите и удобни облекла, които дават израз на женствеността ни. А добрата новина е, че през септември във верига магазини Mania.bg се очаква голямо есенно зареждане, което е гаранция за огромен избор от невероятни дрехи на повече от привличащи като магнит цени! Ето и с кои няколко задължително да се запасиш:

Топлина и удобство

Хладните есенни дни изискват правилното яке или палто, което ни гарантира не само топлина, но и красива визия.

 Яке Armani Exchange от mania.bg                Яке Noa Noa от mania.bg
 
Дълго или късо, с класическа кройка или интересни акценти - изборът през този сезон дава възможност на всеки от нас да изрази себе си.
 
Завръщане в 80-те

 Пуловер Express от mania.bg                       Блуза S'Oliver от mania.bg
 

Модата от 80-те години на миналия век се завръща. Любимите на всички етно мотиви, къси полички и обемни връхни дрехи отново са актуални.

Заложи на тоалет с широка блуза и пола тип молив.

 Кралицата на тъмнината

 Пола Banana Republic от mania.bg            Яке Guess от mania.bg

 

През настоящия есенен сезон тъмните цветове превзеха модните подиуми. Какъв по-добър повод да заложиш на черния цвят, с който всяка дама със сигурност се чувства още по-красива и предизвикателна.

Цветни акценти

Разбира се, ярките цветове не отстъпват мястото си и през този сезон. Съветът на модните специалисти е да заложиш на блуза или пуловер в наситено жълт или дори електриков цвят, които ще допълнят прекрасно тъмната ти визия.

Пуловер Gap от mania.bg

Шал на показ

Имаме страхотна новина - красивите шалове ще властват и тази година. Време е обикновеният шал да се превърне в красив аксесоар, който да прикове всички погледи.

 Шал Burberry от mania.bg

Есенното обновяване на гардероба вече може да започне. Добрата новина е, че всички притеснения, свързани с ефекта върху бюджета са напълно излишни. Верига магазини Mania отново са ти подготвили прекрасни предложения, с които не само ще облекчиш семейния бюджет, но и ще се радваш на красиви тоалети, с които да бъдеш в крак с модата. 

А когато времето не стига дори и за шопинг терапия, винаги можеш да се довериш на онлайн магазина Mania.bg, в който те очакват многобройни предложения на изгодни цени.