Когато става дума за обличането на малките им дъщерички, татковците обикновено имат нужда от помощ, защото често се стига до нелепи гафове....

Брук Басо, майка на две деца, може да го потвърди от личен опит. Тя трябвало да отиде на интервю за работа и поверила обличането на 7-месечната си дъщеричка в ръцете на съпруга си. Когато отишла да вземе малката Оливия от яслата, Брук останала изненадана от облеклото на дъщеря си – само тъмносин гащеризон и нищо отдолу.

Тя веднага писала на съпруга си и разговорът протекъл по следния начин:

„- Без риза ли остави Оливия на ясла?
- Ем... оставих я облечена в това нещо...
- Гащеризон?
- Да.
- Той се носи с риза отдолу.
- Ъм... признавам се за невеж.”

„Той е решил, че се носи без нищо, защото на същата закачалка нямало риза”, разказва майката. „Така че следващия път аз ще приготвя дрехите.”

Брук споделя снимки на тоалета на Оливия, което предизвика множество реакции, а някои майки дори споделят подобни истории:

„Един ден съпругът ми дойде с дъщеричката ни, която беше на една годинка. Тя беше облечена в много странна бежова роба. Нямах никаква представа откъде се е взела и освен това не носеше нищо под нея, освен клин – робата беше отворена отпред, нямаше копчета, нямаше връзки. И тогава го попитах: „Какво е това?”, а той ми отвърна „Намерих я на леглото на Сет (баткото). Беше толкова мекичка, затова я облякох с нея...” И тогава му казах: „Това е робата на плюшения Йода на Сет!!!!!” А преди това съпругът ми е завел дъщеря ни в магазина, облечена с робата на Йода... Е, поне са напазарували и са останали живи!”

„Преди работех в ясла и веднъж един татко дойде да остави дъщеричката си в нещо, което реших, че трябва да е рокля, но беше много къса. Момиченцето имаше по-малка сестричка, затова реших, че се е объркал и я е облякъл в рокля на по-малката. Когато майката дойде да я вземе вечерта, беше направо ужасена, че съпругът ѝ е изпратил дъщеря им само по риза... Майката настояваше, че е оставила клин заедно с ризата. Оказа се, че докато таткото обличал по-малката, голямата сестра скрила клина, защото не ѝ харесвал, а таткото така и не забелязал.”

„Отидох рано на работа, затова съпругът ми трябваше да облече дъщеря ни за ясла. По това време тъкмо я учехме на гърне. Когато я взех вечерта, жената в яслата ми каза, че през деня се е случил само един „инцидент” в гащичките ѝ на Victoria Secret. Бикините от Victoria Secret не изглеждат по същия начин като бебешките пликчета – бях ужасена!”

Ти имаш ли подобни смешни истории?