Запознайте се със София Хаджипантели, моделът на бельо, който не позволява на бръснач или пинсети да докоснат лицето ѝ и разтърсва света на модата с емблематичното си окосмяване.

Съвременната Фрида Кало - моделът с една вежда, доказва, че стандартите за красотата са със сериозно променливи величини. Параметрите 90-60-90 отдавна не са задължително изискване, за да станете звезда на модния подиум, а бюти индустрията и редица модни марки търсят не толкова идеални лица и перфектно оформени тела, а оригинални и различни модели с уникално и запомнящо се излъчване.

София Хаджипантели е само на 25, но вече има близо половин милион последователи в социалните мрежи и е красила кориците на всички известни списания за мода и стил на планетата, без да се раделя дори с едно косъмче от лицето и се е превърнала в безкомпромисен защитник на естествената красота.

Тя притежава буйна естествено руса коса, плътни устни и магнетични сини очи, в които всеки може да се влюби, но нещо друго в лицето ѝ привлича вниманието на всички - гъстите ѝ, неоформени, черни вежди, които я превръщат в една от причините все повече жени да се противопоставят на наложените нереалистични стандарти за красота по света и без свян да изложат на показ своите естествени съвършени "несъвършенства".

Ние намираме примера на София за абсолютно вдъхновяващ и ще се радваме да ви разкажем повече за нея и нейната философия в галерията ни днес.