Въпросът "Защо не изпитвам оргазъм по време на секс?" може да бъде адресиран към всеки - към вашия партньор, към най-добрият ви приятел, към гинеколог, сексолог, астролог, или дори към Вселена, но най-добре е първо да се обърнете към самите себе си!

Но преди да продължим нека ви припомним, че в нашите статии се стремим да събираме най-новите научни данни и мненията на авторитетни и сертифицирани здравни експерти, но все пак не забравяйте, че само лекар може да диагностицира и предпише лечение, ако такова ви е наистина нужно и необходимо!

Някои жени смятат, че мастурбират “неправилно” и смятат, че това е причината да не могат да се насладят на партньора си. Други са чували много приказки за дами, които изпитват силни, разтърсващи оргазми в огромни количества и в даден момент просто решават да приемат “факта”, че природата не е дала такива вродени умения и таланти на всички представителки на нежния пол. Други са така изтерзани в търсенето на вечно изплъзващия им се оргазъм, че са склонни да опишат чувството, което изпитват по време на секс като “вагината ми сякаш кихна” и по-лошото готови са да приемат, че това е достатъчно и пикът на сексуалното удоволствие, което им е отредено да изпитат в този живот! Някои дами, за съжаление, стигат още по-далеч и споделят, че не могат да гледат вулвата си без отвращение и намират за искрено “отблъскващ” външния ѝ вид, например, поради обемните срамни устни, с които ги е надарила природата и то обикновено, защото момичетата в порно филмите са някак много по-спретнати и елегантни там долу.

Истината, мили дами, обаче остава една - колкото по-често етикетирате себе си и тялото си като “незадоволителни”, “неправилни” и “непривлекателни”, толкова по-малко радост и удоволствие ще изпитвате не само от секса, но и от живота!

Ето защо първата стъпка към хубавия секс и удовлетворяващия сексуален живот, изпълнен с оргазми и наслада е да загърбите срама, безпокойството и враждебността, които сами изпитвате спрямо телата си и да отхвърлите всички идеи, които включват какво “трябва” и кое е “правилно” и “добре” за вас.

За да ви помогнем не само да намерите, но и да отстраните причините, които ви пречат да достигнете до така желания разтърсващ финал по време на секс - в галерията ни днес сме ви подготвили 5 въпроса, на които е добре да си отговорите преди да пристъпите към същинския акт, създаден да носи наслада.

А вие готови ли сте да разберете и преоткриете себе си и тялото си?