Съветваме ви да я приготвите в неделя вечер и да я разпределите в малки кутии за остатъка от седмицата. Разбийте 8 яйца, 1/4 чаша пармезан, 3 супени лъжици нарязан магданоз, 1/8 ч. л. черен пипер, 1/2 ч.л. сол и 1/8 ч.л. червен пипер. Подгрейте две супени лъжици зехтин на среден тиган. Прибавете 1 картоф и 1/4 ч.л. сол и гответе, докато стане златист от двете страни. Преместете в купа. В същата мазнина прибавете 1 глава лук, нарязан тънко и разбърквайте, докато омекне. Добавете 200 грама аспержи, 3 скилидки чесън, 1/4 ч.л. сол и 1/8 черен пипер, като разбърквате за 3-4 минути. Прибавете яйчената смес и картофите и бъркайте, докато се смесят добре, а след това изсипете и 2 чаши нарязан чедър.