Няма дете или поне ние не сме срещали такова, което да не обича да прави бели, особено ако това означава да надхитри възрастните.

Ако това е някаква утеха, то е добре да знаете, че според редица проучвания, децата, които нарушават правилата, обикновено имат по-висок доход и са по-успешни като възрастни.

В края на краищата, белите и непослушанието са ранен белег на смелост, кураж, самоувереност и интелигентност. Трябва да признаем, че се иска голяма доза креативност, за да могат мъниците умело да планират своите палави действия и успешно да се противопоставят на инструкциите на родителите си без това да доведе до наистина сериозни последствия. И въпреки че много често ни изкарва извън нерви, животът с палави деца винаги е вълнуващ, защото никога не можем да предположим какво можем да очакваме от всеки нов ден, в който делим покрива си с хитри калпазани.

Предвид факта, че сме само странични наблюдатели на ситуациите в галерията ни днес, не можем да скрием, че сме наистина очаровани от безграничното въображение, което имат някои деца. Представяме ви 16 ситуации, в които родителите са останали искрено объркани и напълно безмълвни, "благодарение" на белите на своите непослушни, малки наследници.