„Много е странно. Ти си влюбена, а той те отхвърля“ – коментира една от отпадналите дами

В края на 20-и епизод Ергенът даде втора роза на Екатерина, която вече имаше цвете от тяхната среща по-рано. Така без надежда да срещнат любовта на остров Родос останаха Мария и Криси.

„Не мога да повярвам, че не чух името си. Все едно губиш почва под краката си. Падаш в бездна, изведнъж изчезва всичко“ – призна украинката Мария.

„Желая ти да откриеш истинската любов и да не се отказваш. Слушай сърцето си. Благодаря ти за всичко!“ – каза Криси на раздяла с Ергенът.

„Не знам от кое повече ме боли. От това, че Алек се отказа от човек, който наистина го обича и е искрен от ден едно. Или че награди с втора роза човека, който аз се опитах да изоблича“ – коментира гримьорката от Варна при напускането на имението.

„Едва намерих сили да направя тези няколко крачки. Какво да му кажа, по дяволите? Аз съм влюбена в теб, а ти ме отпращаш“ – изумена бе Мария.

„Пожелавам ти да намериш нещо истинско в този фейк, който остава“ – каза тя на Алек.

„Сбогом, Мария!“ – бяха последните думи на Ергенът към нея.

 

„Много е странно. Ти си влюбена, а той те отхвърля. Трябва да намериш сили да уважиш решението му и да тръгнеш. Не знам кога ще отмине тази болка. Сега разбирам какво означава разбито сърце“ – призна 25-годишната украинка пред камерата на романтичното риалити.