Бог създал Адам и понеже бил сам, решил да му направи компания, създавайки от реброто му Ева… Така, още от древни времена бил поставен въпросът за т.нар. неравнопоставеност между половете.

Днес голяма част от нас, дамите, се грижим за дома, децата, за семейството, като едновременно с това обаче искаме да сме щастливи и успешни не само у дома, а и в своята професия.

Само си представи свят, в който може да бъдеш по-щастлива, ако има кой да те отменя поне у дома… Ще ми повярваш ли, че знам тайната, която може да подобри живота ти само с едно натискане на бутона, докато ти си правиш хидратираща маска или просто слушаш любимата си книга? Е, мога и мисля да ти разкрия как, защото жените трябва да се подкрепяме ежедневно!

Нека първо започна накратко с това, че наистина осъзнавам колко много съпрузи днес са все по-склонни да се намесят и да помогнат на половинките си в домашните задължения. Браво, момчета! Но нека си го кажем – грижата за дома все още основно пада върху нашите плещи, макар редица проучвания да показват, че жените имат почти три пъти по-голямо натоварване от съпрузите си. Никак не е честно, нали?!

Работа на пълен работен ден, домакиня или просто супер мама? Не, време е да бъдеш просто една щастлива жена! Адмирации към всички домакини, чиято заветна мечта е била да бъдат съпруги и майки, както и към всички независими дами, които знаят как да постигнат всичко в работен план. Но моята цел днес е насочена точно към теб, да, към онова малко момиченце в теб, което вече е прекрасна дама, заслужаваща да бъде подкрепяна, обичана и отменяна!

Знам, че ще бъде трудно да те убедя, че в дома ти може да бъде 99,999% чисто с минимална твоя намеса, но имам своята безжична прахосмукачка с All-in-one Clean Station, Bespoke Jet AI от Samsung и мисля, че ще успея. Тя е тук, за да ти покаже какво наистина означава мощно засмукване и почистване. Помня първата прахосмукачка, която си купих и сравнявайки я с този модел… е все едно идва от бъдещето. Невероятна е!

Няма да говоря за дизайна, който е просто запазена марка за продуктите на Samsung – изящество до най-малкия детайл. Моделът има няколко основни предимства, които го издигат на едно съвсем ново ниво в очите и на най-уверената домакиня.

1. На първо място това е моторът HexaJet, генериращ всмукателна мощност до 280 W* за ефективно почистване на всички подови настилки. Лекият* HexaJet мотор има иновативен дизайн, който оптимизира въздушния поток и ефективността. Към всичко това добавяме и 10-годишната гаранция за дигиталните инверторни мотори. И всичко това е тук, за да ти осигури осезаемо много по-приятно прекарано време в почистване с отлични резултати.

2. Второто невероятно предимство е интелигентното почистване на различни подови настилки. Какво имам предвид – тази почистваща машина превъзхожда всичко, до което си се докосвала досега! Тя отива дори много по-далеч, тъй като преразглежда зони, които смята, че се нуждаят от малко повече любов. Безжичната прахосмукачка с All-in-one Clean Station, Bespoke Jet AI на Samsung знае много добре с какъв под си има работа – режимът AI Cleaning анализира и класифицира типовете среда за почистване. Без значение килим или твърд под, двата вида четки и светодиодната лапма работят в перфектна синергия за оптимални резултати. С помощта на накрайника за мокро почистване Spray Spinning Sweeper поддържаш по-лесно твърдите подови настилки.

3. В случай, че имаш нужда от още убеждаване, ще спомена и това, че новата безжична прахосмукачка на Samsung All-in-one Clean Station Bespoke Jet AI е синоним на хигиена, тъй като може да създаде чист въздух, докато е в работен режим! Знаеш колко отвратителна би могла да бъде миризмата на разпръскващия се прах, докато всичко около теб е с главата надолу и последното, което би искала е да отвориш де що прозорец имаш. Е, това вече остава в миналото, защото от Samsung са разработили многослойна филтрираща система Jet Cyclone. Процесът на улавяне и на най-миниатюрната частичка прах гарантира, че наоколо се редуцират и алергените, които винаги остават невидими. Оптималният път на движение на въздуха намалява неговото съпротивление, а комбинацията от 10 циклона с 28 входни отвора за въздух минимизира загубата на тяга при всмукването. Невероятна всмукателна сила, лесен за изпразване и изцяло миеш се контейнер и 99,999% по-чист въздух у дома!

4. Благодарение на приложението SmarТhings и режимът Smart Wi-Fi можеш да персонализираш работата на прахосмукачката си така, че да отговаря максимално на изискванията ти, да управляваш функции и настройки за един още по-оптимизиран режим на работа и поддръжка.

5. Само с един поглед можеш да получиш информация от цифровия дисплей за моментното състояние на уреда, степента на всмукване и оставащото време на батерията.

6. Разбира се, ергономичността по време на работа с прахосмукачката също е един от поводите да съм влюбена в този уред. Лекият корпус улеснява максимално почистването и намалява натоварването на ръцете.

7. Към всичко това ще спомена още само по-мощната сменяема батерия, която издържа до 100 минути без презреждане; накрайникът Pet Tool +, който ефективно събира тънките косми от домашни любимци, които иначе лесно можеш да пропуснеш; специална поставка за по-големия брой аксесоари, за да може всичко необходимо да ти е под ръка.

Aко все още се чудиш дали новата безжична прахосмукачка на Samsung All-in-one Clean Station Bespoke Jet AI е за теб, ще ти кажа само едно - инвестирайки в нея, ти всъщност инвестираш в себе си, в това да имаш в пъти повече време за самата теб, за близките ти, а не да го губиш в домашни задължения.