Някои модни артикули, които често намираме в мъжкия гардероб, дразнят и влудяват всички жени на планетата, независимо дали се носят от кварталния красавец или от Раян Гослинг. Но повечето пъти ни е страх да си го признаем, защото не искаме да нараним чувствата на мъжа до нас. Е, онлайн можем да излеем негодуванието си съвсем спокойно.

След като ти показахме артикулите, които мъжете не харесват, време е да отвърнем на удара и да предложим нашата класация. Тя я базирана на множество мнения от женски форуми и резултатите определено могат да отворят очите на някои мъже.

Твърде дълбокото и изрязано деколте на тениските

Обикновеното V-образно деколте може да придаде на един мъж много сексапил и бонус точки за стил, но твърде дълбокото деколте изглежда евтино и дори вулгарно.

Твърде къси шорти

Мъжките шорти над коляното си остават любим летен артикул на много мъже, но отблъскват всички жени. Ако не сме на плажа, твърде късите панталонки не изглеждат никак подходящо. Освен това полуголите космати мъжки крака по-често отблъскват жените, отколкото да ги привличат.

Тениски с гигантски надписи, слогани и шегички

Тениска, на която се мъдри гигантски слоган, прилича на реклама, а човекът, който я е облякъл – на ходещ билборд. Тези тениски не са най-добрият начин да привлечете вниманието и да оставите добро впечатление. Една класическа тениска от добро качество ще направи по-добро впечатление, вместо тениска с изтъркана шега.

Джапанки

Джапанките трябва да се носят, от мъжете и жените, само на плажа и в банята, никъде другаде. В градска среда изглеждат просто нелепо.

Комбинация от елече и тениска

За да изпъкнат и защото си мислят, че ще изглеждат по-стилно, някои мъже залагат на комбинация от тениска с елече. За тяхно съжаление, повечето жени не намират тази комбинация за особено привлекателна. Елечетата трябва да се носят само в комбинация с костюм, тогава наистина изглеждат стилни и могат да ни разтопят.

Колани с огромни и бляскави токи

Коланите с огромни токи, на които понякога ще откриете коне, парични знаци, фирмени лога и подобни, са отминала мода. Много по-разумно е да заложите на изчистен колан с красива, но семпла тока. Все пак коланите имат една функция – да държат панталоните ни на мястото си, а не с тях да заслепяваме околните.

Твърде широк костюм

Костюмът е един от най-стилните и сексапилни артикули от мъжкия гардероб, който е способен да разтопи всяка жена. Но за целта той трябва да ви стои перфектно. Твърде големия костюм няма да впечатли никоя жена, а ще остави впечатлението, че сте го взели назаем от баща си.

Розови дрехи

Вярно е, че това предпочитание ние наложено от вековете, в които има ясно разграничаване на половите – розовото е за момиченцата, синьото е за момченцата. Знаем, че това може би са остарели разбирания, но не можем да ги превъзмогнем. Има нещо толкова странно в мъж, облечен целия в розово.

Твърде тесни дънки

Няма нищо особено лошо в тесните дънки, но всеобщото мнение е, че жените просто изглеждат по-добре в тях.

Броеници или един куп бижута

Да сложиш твърде много аксесоари е грешка, за която трябва да внимават и двата пола. Едно или две скъпи бижута са напълно достатъчни и ще изглеждат далеч по-стилно от един килограм евтино желязо.

Тогава какво трябва да носи един мъж, за да изглежда стилно?

За жените най-важното е мъжът да изглежда спретнат и поддържан. Да носи чисти дрехи в правилния размер, да изхвърля скъсаните и овехтели дрехи и аксесоари. Ако мъжът има и малко моден усет – всичко ще е перфектно!

За край сме ви приготвили едно модно престъпление, което се надяваме повече никога да не виждаме в реалността. Сигурно се досещате кое е то, но ако не – нека ви подскажем. Ето го най-големият гаф, който всички мъже трябва да избягват.