Не ви върви много в любовта? Това може да се промени благодарение на ориенталската практика фън шуй, която ще ви позволи да се отървете от негативните енергии и да привлечете позитивни такива.

През 2019 година, за да се възползвате от Летяща звезда 4 на фън шуй (Звездата на романтиката и академичността), използвайте следните активатори:

Използвайте следните съвети за късмет в любовта през 2019

1. Почистете спалнята си

Ако спалнята ви е разхвърляна, потоците на енергията ще бъдат слаби и бавни. Затова трябва да подредите всичко, за да позволите на енергията да обикаля безпрепятствено, за да донесе хубави неща в любовния ви живот. Щом приключите с почистването, използвайте звънец или пляскайте с ръце, за да елиминирате зациклилата енергия и да освободите място за нова.

2. Освободете място в спалнята

Ако искате да намерите половинката си или пък желаете сегашната ви връзка да стане по-сериозна, освободете място за друг човек в спалнята си. Погледнете в шкафовете и чекмеджетата и ако са препълнени с вещи, поставете си за цел да изхвърлите или поне преместите част от тях. Когато успеете да го направите, насладете се на празното пространство и си представете принадлежностите на любимия си човек там.

3. Използвайте фън шуй силата на патиците мандарин

Ако искате любовен живот, пълен с късмет, красив брак и позитивна енергия в романтичните си отношения, поставете фигурки на тези патици в югозападната част от спалнята си.

4. Не пазете вещи, които ви напомнят за провалили се връзки

Премахнете от дома си, особено от спалнята, вещи, които са принадлежали на ваш бивш. Също така всякакви писма, снимки или други предмети, които напомнят за лошо приключила връзка, нямат място в дома ви, независимо колко романтични или носталгични сте.

5. Отървете се от всякакво негативно присъствие

Изображенията и обектите, които ви заобикалят, ви влияят повече, отколкото можете да си представите. Премахнете картините, сувенирите и снимките, които представляват негативни ситуации, самота, война, битка и прочие. Те могат да ви донесат негативни енергии и да създадат напрегната атмосфера в живота ви.

6. Отворете се за любовта

Уверете се, че входната ви врата, както и тази на спалнята, могат да бъдат отворени лесно, без да скърцат или да се задръстват от неща, които стоят зад тях. Така ще позволите на енергията да тече и да насити любовния ви живот.

7. Освободете пътя за Чи енергията

Вървете бавно от входната си врата до спалнята, представяйки си, че сте река от Чи енергия. Проследете пътя с очите си и наблюдавайте всеки обект или мебел, която може да попречи на свободното течение на Чи енергия и го отстранете. Уверете се, че осветителните тела по пътя функционират и няма тъмни ъгълчета.

8. Преместете леглото

Ако едната страна на леглото докосва стената, човекът, който спи с лице към стената, може да се чувства ограничен от свобода или в капан във връзката си. Ако е възможно, преместете леглото, така че и двете легла да са на равни разстояния от стената. Идеалната позиция за леглото е срещу вратата, но не директно срещу нея. Ако не можете да виждате вратата, докато седите на леглото, поставете огледало, за да си осигурите видимост.

9. Не тренирайте в спалнята

Не тренирайте и не дръжте спортно оборудване в спалнята. Усилията, които полагате по време на тренировки, ще се прехвърли и в любовния ви живот – а определено не иска да се налага да се потите толкова, за да направите връзката си успешна, нали?

10. Направете намеренията си ясни

Направете колаж със снимки, които изобразяват идеята ви за романтика и хармония. Поставете го на място, на което можете да го виждате всеки ден. Ако вече сте във връзка, помолете половинката си да ви помогне с колажа – това ще покаже намерението ви да изградите ярко щастливо бъдеще заедно.