Часовете се точат, а ти все така бленуваш, прибирайки се да свалиш високите токчета, да прегърнеш любимия човек и да полегнеш. Не е необходимо по цял ден да гониш стрелките в часовника и да ги караш да побързат, предлагаме на вниманието ти 10 лесни начина да се заредиш с енергия на работното място.
 
Шоколад
Както на повечето от вас е известно, шоколадът е енергийна бомба, любима на всички жени.
Парченце шоколад ще ви зареди с нужната енергия до края на работния ден.

 
Чист въздух
Шефът ви е ужасяващ и не ви позволява да излезете навън за глътка въздух? Не се тревожете, а бързо отворете прозореца, чистият въздух ще ви зареди с енергията, от която имате нужда. Ако работното ви помещение няма стаи, то наистина помислете за смяна на професията.

 
Вода
Често подценяваме водата, но истината е, че тя е извор на живот. Чаша вода не само ще ви успокои след скандал, но също така ще ви зареди с енергия.

 
Любим човек
Любимите ни хора са любими именно защото винаги успяват да ни развеселят. Отделете минута за разговор с гаджето, защо не и кратък чат с най-добрата приятелка?

 
Кафе
Вредно или не, кафето е известно като източник на енергия номер едно в нашето ежедневие. 

 
Вицове
Набави си една от онези малки жълти книжки готови да разсмеят и камък или пък се порови в Интернет. Смехът е не само здраве, но и енергийна батерия.

 
Фреш
Един прясно изцеден фреш е винаги готов да отвори клепачите ти широко. Портокал или лимон? Ябълка, банан?

 
Работното място
Декорирай работното си място, така че да се чувстваш добре, докато последните часове от работния ден бавно и тихо се изплъзват.

 
Музика
Тиха и приятна музика по вкуса ти винаги би те заредила с енергия. Но първо се увери, че няма да пречиш на своите колеги.

 
Обедна почивка
Постарай се обедната почивка наистина да е почивка. Не се опитвай да наваксаш с работата, за да впечатлиш шефа. Минутите за почивка са си изцяло твои, използвай ги добре.