Алфа жените са изключително интересни същества. Те са твърди на повърхността, но чувствителни отвътре и за секунда дори не мислят, че няма да се борят за това, в което вярват.

Алфа жената е жестока и уверена в яростта си, няма проблеми да се застъпва за това, в което вярва. Енергията ѝ е изумителна.

Знае точно какво иска и как обича да прави нещата. Има силен ум и ясна позиция.

Когато става въпрос за взаимоотношения, тя знае точно какво търси в партньора. Поставя точни граници,защото знае, че заслужава най-доброто в живота.

Тя има нужда от партньор, който не се плаши от големите си цели и стремежи.

Ето кои са 10-те неща, които тя не толерира във връзката:

1. Неуважение

Когато става дума за уважение, трябва да знаеш, че алфа жената познава стойността си и никога не се задоволява с по-малко, отколкото заслужава. Ако не я уважаваш, тя ще си тръгне.

2. Безсмислени извинения 

Алфа жената обича и уважава хората, които поемат последствията от грешките си. Ако се опитате да я заблудите с безсмислени извинения, тя ще го разбере. Трябва да осъзнаете, че алфа жената винаги е една крачка пред вас.

3. Опит за контрол 

Независимостта е черта, която притежава всяка алфа жена, така че ако си с такава жена и тя усети, че се опитваш да я контролираш, връзката ви ще приключи. Тя се нуждае от свободата да бъде това, което наистина е.

4. Ненадеждност

Да бъдеш верен на думата си е много важно. Алфа жената не мрази нищо повече от човек, който не може да спази обещанията си. Тя се нуждае от партньор, който е надежден и трябва да знае, че може да разчита на теб каквото и да се случи. Ако не можете да изпълните обещанията си, не очаквайте тя да остане с вас. 

5. Невярност

Ако я измамиш, тя никога няма да ти прости. 

6. Лъжи

Алфа жената цени честността. Няма време за сладки приказки. Тя обича нещата да бъдат прозрачни, ясни и сурови. 

7. Липса на подкрепа

Друг важен фактор, който алфа жената търси в партньора е подкрепата. Тя не се нуждае от мъж, за да ѝ покаже как да прави нещата, а от мъж, който ще стои до нея във всичките ѝ начинания и който ще я насърчи да продължи напред в живота и да постигне всички неща, които иска в живота.

8. Манипулиране

Едно нещо, което алфа жената ще забележи веднага е манипулацията и ако усети, че дори опитваш да я заблудиш, определено ще съжаляваш. 

9. Лошо поведение към останалите хора

Алфа жената никога няма да понесе да се държиш зле с други хора, защото за нея хората са равни и всеки има право на уважение. 

10. Злоупотреба с чувствата

Алфа жената е силна и интелигентна. Ако тя се окаже в ситуация, в която нейните емоции са пренебрегнати или поругани, тя никога няма да замълчи и да ти позволи подобно поведение.