Винаги, когато връзката ти с даден мъж се превърне в сериозна, а пеперудите изчезнат, започваш да си задваш десетки въпроси. Такива, които никога допреди не са ти хрумвали... С течение на времето обаче, някои от най-натрапчивите мисли ще изчезнат. Ето някои от тях:

1. “О, не, разболявам се!”

В началото, когато все още не живеете заедно, през ума ти ще минават мисли за това, че понякога ще се случват рутинни неща като например това, че ще се разболееш или че ще се наложи да ходиш до тоалетна по голяма нужда, докато той е в съседната стая... Да те види със зачервени очи и нос – недопустимо! Когато осъзнаеш, че това е Той, бъди сигурна, че изобщо няма да ти пука от разпилените салфетки и това, че вместо с грим, си с подпухнали очи! Защото той просто ще бъде до теб... точно тогава, когато имаш най-голяма нужда от него.

2. “Дали го харесват?”

Разбира се, не говорим за най-добрата ти приятелка, която трябва да ти бъде вечна опора. Става дума за познатите ти – онези, на които преди време си разказвала как сте се запознали и които неведнъж са ти казвали колко сладки сте заедно. Вече няма да имаш нужда от подобни думи, в които да се вслушваш. Просто защото Той е до теб и това е напълно достатъчно, за да бъдеш щастлива!

3. “Май трябва да го запозная с нашите...”

Спомняш ли си бившето гадже и момента, в който трябваше да го представиш на родителите си? Сърцебиене? Потни длани? И онова ужасно усещане, че фамилният празник ще се превърне в минно поле? Причината за това беше, че той не беше правилният, мила! С Него всичко е различно! Ти си спокойна, не се притесняваш, ако майка ти му даде да изхвърли боклука, а баща ти се пошегува за загубата на любимия му отбор.

4. “Дали ще ме помисли за луда, ако му кажа, че...?”

Понякога на всеки от нас му се случва да прави неща, които семейството и най-близките приятели смятат за абсолютно безумие. Скарала си се с най-добрата си приятелка? Ако това е Той и наистина държи на теб, дори и въпреки несългасието си за причината, той ще те изслуша и ще ти даде съвет.

5. “Днес ми се иска да...”

Говорите съвсем открито за сексуалните си желания. Когато връзката ви се задълбочи, притесненията да споделяте един с друг сексуалните си желания, трябва да изчезнат. Вече се познавате прекалено добре, за да оставите срама да надделе!

6. “Дали ще ми се обиди, ако му кажа, че искам да остана малко сама?”

Нормално е всеки един от вас да има нужда от пространство! Да бъдете 24 часа заедно, би убило и най-перфектните отношения. Имаш нужда от време за себе си или пък от няколко часа с момичетата? Говори с него. Той има нужда да разпусне с момчетата, които от толкова време го карат да играят на плейстейшъна – не влизай в ролята на майка, която му казвва “Как може да се занимаваш с подобни глупости?” Нека всеки има своето време за малко бягство!

7. “Всичките ми приятелки са семейни... кога ще дойде моят ред?”

Какво значение има, че майка ти постоянно ти повтаря колко ще се радва да те види в бяла рокля, баба ти мърмори, че на твоята възраст вече е била майка, а всичките ти приятелки вече са семейни, ако ти и Той гледате в една посока и знаете какво искате и към какво се стремите? Нима по-важно е да угодиш на желанията на околните, отколкото да бъдеш щастлива, макар и по свой начин? Време е да спреш да се дразниш от подобни коментари – остави ги да минават покрай теб просто като някакъв шепот...

8. “Май не трябваше да си изпускам нервите така...”

Съвсем нормално е понякога да станеш малко по-раздразнителна и да повишиш тон. Ако Той е правилният човек, спокойно! Няма да си тръгне защото си се изнервила на нещо, а ще те целуне и прегърне. Защото те разбира и обича!

9. “Ще ме помисли ли за луда, ако бъда честна с него?”

Болно честни сте един към друг Мила, нещата стоят така: можеш да забележиш дали си пасвате още от самото начало. Имаш нужда от малко прегръдки, но той се е прибрал уморен след тренировка и ти отказва? Или пък ти искаш да излезеш, а той да прекара целия ден, гледайки “Игра на тронове”? Обсъдете различията и се научете да правите компромиси един с друг, за да бъдете щастливи.

10. “Напълняла съм и е време да се стегна!”

Мислиш ли, че онези 2 килограма наистина му пречат да види колко секси си всъщност? Или че винаги трябва да си гримирана, за да продължи да те обича? Не, мила, Той те обича такава, каквато си, с твоето истинско лице! Та той ще те обича дори и потна и с разрошена коса! Защото вече е открил истинската ти и красива същност! Останалото е просто суета...