Вероятно всички си мечтаем да излизаме с уверен и харизматичен мъж, който знае как да поема контрола над ситуацията. Сещате се - мъж, който е пълната противоположност на "мъжете", с които сме се сблъсквали. Зрял човек, който знае какво иска в живота си, как да го получи и всичко това е комбинирано със страхотен стил.

Алфа мъжкар

Макар и алфа мъжкарите често да са неправилно стереотипизирани като доминантни, наперени и нарцистични, истинските представители на този тип са страхотни гаджета и ролите във връзката са равнопоставени.

Излизате с мъж, с когото никога не се чувствате все едно сте бавачка на малко дете? Вероятно излизате с алфа мъжкар.

1. Той поема ръководната роля

В работата, живота или игрите, той винаги хваща бика за рогата и уверено взима нещата под свой контрол. Забележка: истинският алфа мъжкар никога не се чувства застрашен, когато дамата до него поеме ръководната роля. Можете да сте истинска феминистка с такъв партньор.

2. Той е уверен, но не и наперен

Той не изпитва нужда да се хвали и да се перчи като пълен глупак. Той е уверен и притежава умения, с които да подкрепи самочувствието си.

3. Той е много амбициозен

Този мъж знае точно накъде се е отправил в живота си и има ясен план как да стигне там. Той е отдаден, а вие намирате това за много привлекателно и се надявате да се присъедините към него.

4. Той ви кара да се чувствате обичани

Не е необходимо да ви казва думите „Обичам те“, за да знаете как се чувства. Това си личи по действията му.

5. Чувствате се в безопасност с него

Не, че имате нужда да бъдете защитавани от мъж, но ви е много спокойно, когато сте с него – знаете, че ще ви пази гърба в каквато и да е ситуация.

6. Вдъхновява ви да бъдете най-добрата си версия

Този мъж се е запътил към върха и ентусиазмът му е заразен. Никога досега не сте излизали с мъж, с когото да се чувствате мотивирани да се справите с проблемите и да изпълнявате личните си цели.

7. Той ви глези

Той иска да знаете, че ви намира за страхотна и ви го показва често. Независимо дали отделя време да планира романтична вечеря или изразява любовта си с малки жестове, той винаги намира начин да ви поглези.

8. Можете да разчитате на него

Ако той каже, че ще направи нещо, бъдете сигурни, че ще го направи. Той е мъж, който държи на думата си и никога не се налага да се тревожите дали няма да се отметне в последния момент.

9. Той иска да ви носи наслада в спалнята

Неговото лидерство се пренася и в леглото. Но винаги се уверява, че и вие се наслаждавате. Абсолютно. Всеки. Път.

10. Хората го харесват

Знаете, че сте открили страхотен мъж, когато той е обичан и уважаван от много хора и често го търсят за съвети. Те му имат доверие и това трябва да ви говори нещо.

11. Той е страхотен партньор за дългогодишна връзка

Имате чувството, че най-накрая сте срещнали някого, с когото можете да видите бъдещето си. Не се съмнявате дали ще бъдете заедно следващата седмица, следващият месец или дори следващата година, защото винаги се чувствате сигурни с него.

12. Той е интелигентен

Той непрекъснато придобива нови умения и се грижи за личното си развитие. Той е мъж, който вярва, че човек се учи цял живот.

13. Той знае как да се облича

Дните, в които бельото на гаджето ви има повече дупки, отколкото плат, са далеч в миналото. Той е стилен и можете спокойно да го попитате за моден съвет.

14. Той приема нещата спокойно

Когато му давате съвети или искате да разговаряте за чувствата си, той не откача като другите мъже, с които сте излизали. Той е спокоен и напълно способен да проведе разговора като възрастен.

15. Той е изключително честен

Макар и да си мислим, че би било добре да излизаме с мъж, който ни позволява да се измъкваме незабелязано, когато грешим, знаем, че няма да го уважаваме никак. Но алфа мъжкарят ви дава съвети и критика, когато имате нужда от това и най-важното – винаги знае как да го каже така, че да ви мотивира, а не да ви обиди и унижи.

16. Той не се нуждае от външно одобрение

Той не е мрънкало, което се нуждае от комплимент на всеки 5 минути, за да функционира пълноценно. Никога не се налага да го издигате на пиедестал – той знае колко струва.

17. Той никога не ревнува

И най-накрая, алфа мъжкарят е толкова уверен в своите способности, че никога не му се налага да ревнува.