Любовта може да е нещо прекрасно, но може и да е нещо доста плашещо...

Всеки има своите притеснения, когато става дума за връзките, и е много важно да знае какви са страховете на партньора му. За целта те съветваме да попиташ астрологията и тя с радост ще ти отговори.

Всеки зодиакален знак се страхува от определено нещо и каквото и да прави – не може да изличи този страх от съзнанието си.

Разбери от какво се страхува твоя любим в следващите редове:

Овен

Овенът лесно се привързва и много скоро ще се превърнеш в неделима част от живота му - той просто не може да си представи живота си без теб. Той не ходи по срещи за забавление, а търси Единствената, затова най-големият му страх е как ще приеме раздялата ви, ако изведнъж решиш да го зарежеш.

Ако връзката ви приключи твърде неочаквана за него, той ще бъде депресиран седмици и дори месеци наред. Ще се кълне, че те обича, че никога няма да намери друга като теб. Ще иска да се върнеш при него и ще обещае, че ще се промени. Ако стигнете до раздяла – не се поддавай на обещанията му.

Телец

Телецът си търси не просто жена, която да го възпламенява, но и половинка с безупречно финансово положение и добра репутация. Той иска връзката ви да изглежда добре на хартия. Търси си жена със сходни интереси и от сходно бизнес поприще. Иска да вярвате в едни и същи неща, да имате еднакви ценности и да се стремите към общи цели.

Няма смисъл да му предлагате връзка от разстояние – с него няма да е успешна. Причината той да е толкова фокусиран върху тези неща, е отчаяната му нужда от стабилност. Той иска да се впусне във връзка, която изглежда сигурна, защото без стабилност – Телецът рухва.

Близнаци

Близнаците се страхуват от обвързване. Преди всичко те обичат да се забавляват и за тях връзките са нещо като игра. Когато се налага да бъдат сериозни, изобщо не са в стихията си.

Ако зависеше от него, връзката ви вечно щеше да си стои в началната бурна фаза, където не трябва да се взимат сериозни решения. Заради това е трудно да изградиш стабилна връзка с Близнаци.

Рак

Ракът се страхува от промяната. Той предпочита спокойствието и всичко познато. Няма проблем със започването на нова връзка, но се нагажда бавно към партньорката си и не я допуска веднага в живота си.

А когато става дума за важна крачка и голяма промяна, той направо се паникьосва. Няма да знае какво да прави и като нищо ще избяга. Разговори за това как трябва да заживеете заедно, истински го плашат.

Лъв

Лъвът винаги поставя връзката си на първо място и се страхува, че ти няма да направиш същото. Той се притеснява, че не приемаш връзката ви толкова сериозно и той не е на първо място в сърцето ти. Както можеш да се досетиш, от това би пострадало егото му, ето защо Лъвът избягва да се обвързва, докато не е сигурен, че връзката ви има бъдеще.

Дева

Мъжът Дева обръща огромно внимание на детайлите, независимо колко дребни и незначителни ти се струват на теб. Това означава, че той забелязва всеки малък проблем и всяко нещо, което не се случва така, както той би искал.

Той е маниак на тази тема и най-големият му страх е да няма перфектната връзка. Той иска останалите да завиждат на любовта му и да го взимат за пример. Затова често придава важност на неща, които за теб са маловажни.

Везни

Най-големият страх на мъжа Везни е, че той излиза с грешния човек. Постоянно ще се притеснява, че на света има жена, която е по-подходяща за него, затова много трудно се обвързва. Дори най-малкият спор ще събуди съмненията у него. Ако спорите къде да отидете на обяд, ще спорите и за това как да отглеждате децата си. Такава е логиката на мъжа Везни.

За да се справи с този страх, мъжът Везни чака дълго време, докато се обвърже сериозно, но обикновено това чакане отблъсква партньорките му, на които им е писнало да се надяват на нещо по-сериозно.

Скорпион

Скорпионът иска да бъде възприеман като мачо, затова не очаквай да е много емоционален, особено пък в началото на връзката.

Дали ще ти казва, че те обича? Може би... но ще изчака поне няколко месеца, преди да ти го каже. А когато най-накрая го направи, ще го подметне ей така в разговора и после ще смени темата, а ти ще се чудиш правилно ли си чула или нещо си въобразяваш.

Не се сърди, ако ти изглежда малко студен, той просто трябва да е напълно сигурен в теб, за да ти покаже нежната си страна.

Стрелец

Стрелецът мрази да го командват, затова и през ум не може да ти минава, че ще му казваш какво да прави. Трябва да му дадеш достатъчно свобода, за да бъде сам със себе си и да прави това, което иска.

Ако един мъж Стрелец се почувства притиснат или задушен от твоето внимание, той със сигурност ще избяга. Ако му дадеш пространство, той ще ти бъде много благодарен.

Козирог

Най-голямото притеснение на Козирога е, че ще се разочароваш от него. Той се страхува, че няма да може да ти покаже колко много те обича или че това, което ти дава, не е достатъчно.

Въпреки това, той не е много добър в комуникацията и му е трудно да изразява чувствата си с думи. Не очаквай сладникави обяснения в любов от него, следи за действията му... и за многото подаръци, които ще ти прави. Те са неговото „обичам те“, но ти недей да прилагаш същата тактика – Козирогът има нужда да чува, че го обичаш, затова е хубаво да му го припомняш от време на време.

Водолей

Водолеят се страхува, че няма да отговори на очакванията ти или че не е достатъчно добър за теб. Това може да ти се стори като комплимент в началото, но много скоро тези негови страхове ще започнат да пречат на връзката ви. За да го успокоиш, трябва да му напомняш колко много го обичаш и от време на време да подхранваш егото му.

Риби

Най-големият страх на Рибите е да бъдат отхвърлени. Ето защо мъжът Риби рядко ще отиде при теб в претъпкания бар, той просто не е по флиртовете. Предпочита да изчака, докато види, че проявяваш интерес.

Дори вече да имате връзка, той много често ще се прави на непукист, защото не иска да ти покаже всъщност колко е раним.