Мислите си, че знаете какъв трябва да е правилният мъж за вас, но знаете ли какъв е грешният тип? Знаете, този тип мъже, с които непрекъснато се занимавате, но никога не се получава. Може би се надявате, че този път всичко ще бъде различно или пък сте слепи за грешките, които правите?

Има много неща, които правим отново и отново в живота си. Може да имате еднаква рутина за всеки ден или пък да си купувате еднакви дрехи непрекъснато. Но някои подобни навици могат да ни наранят и застрашат щастието им. Ако правите нещо прекалено често, например да пушите по кутия цигари, това е проблем... също както и да избирате грешните приятели.

Понякога трябва да успеем да разберем какви са навиците ни, за да ги променим.

Симпатяга с мотор кара коленете ви да се подкосят? Или пък умните тихи мъже са тези, които карат пеперудите в стомаха ви да се размърдат? Но когато мотористът откаже да почисти след себе си или се издразните, че умният тих мъж никога не говори, забравяте какво ви е привлякло на първо място.

Понякога сме приятно изненадани, когато мотористът ни помага с домакинството или пък умният тих тип е страхотен в разговорите. Но понякога нашето поведение ни кара да привличаме едни и същи мъже и всичко се повтаря, когато грешката приключи.

Ако знаете какви мъже не са подходящи за вас, ще знаете, че не е добра идея да се впускате във връзка с тях. Вижте в галерията ни с какви мъже не бива да излизате според зодията си (макар и да ви привличат ужасно).