Любовта може да е нещо ново и вълнуващо или нещо плашещо и болезнено – зависи от нагласата ни. Някои хора вярват, че в любовта трябва да дадеш всичко от себе си и да си готов да изгориш – само тогава любовта е истинска. Тези хора се впускат в любовта смело, жертвоготовно и пламенно. Те не пестят усилия, за да направят другия щастлив, но... накрая много често страдат.

Тези 5 зодиакални знака умеят да обичат, дори сърцето им да е разбиването неведнъж.

Близнаци

Близнаците са винаги готови за забавления, защото за тях забавлението е в основата на всяка връзка. Ако още отначало връзката им се струва твърде сложна и твърде сериозна, те ще избягат през девет планини в десета и от най-чаровния принц. Близнаците търсят тръпка и страст, но не си мислете, че не се влюбват. Напротив! Както обичат да играят игрички и да се забавляват, така Близнаците много скоро попадат в капана на любовта. Понякога неусетно, понякога твърде бързо.

Достатъчно е да открият някого, който ги снабдява с нужната доза адреналин, и те вече са планирали сватбата. Близнаци, успокойте се, първо трябва да опознаете човека, а след това да прецените колко деца ще имате и къде ще е меденият ви месец.

Рак

Раците бързо се привързват към хората около тях. Понякога усещат връзка дори... преди първата официална среща! Представителите на този знак обичат да говорят с приятелите си за своите увлечения и докато обсъждат в кой университет е ходил новият (или бъдещ) мъж в живота им, как се казва кучето му и колко сладко изглежда на еди-коя си снимка, те започват неусетно да се влюбват в една илюзия, която сами са си създали.

Социалните мрежи обаче ни показват един перфектен, но фалшив образ, така че не бързайте да се влюбвате, Раци, той може да не отговори на очакванията ви и това ще ви разбие сърцето.

Стрелец

Стрелците не просто вярват в любовта от пръв поглед, те са я изживявали множество пъти. Понякога им е достатъчно да видят човек, който им харесва, и вече си представят бъдещето. За съжаление, любовта от пръв поглед обикновено не е никаква „любов“ и е доста разочароваща.

Най-добрият съвет за Стрелците е да не съдят по външния вид и да избират половинките си по характера, а не по това дали сърцето им е трепнало първия път, когато са видели избраника си в претъпкания бар.

Козирог

Козирозите са майстори на самоконтрола във всичко, освен в любовта. Сърцето си иска своето и трудно може да бъде разубедено. Най-лошото при Козирозите е, че те осъзнават, че връзката им няма бъдеще, но продължават да стоят в нея.  Накрая само ще страдате, Козирози.

Дайте всичко от себе си в любовта, но само когато сърцето и ума ви са на една и съща вълна.

Риби

Рибите са толкова влюбчиви и романтични, че в мечтите си се намират години напред. Партньорът им още иска да се забавлява и планира как ще ходят на кино в петък, а Рибите вече са планирали сватбата и са обмислили как ще кръстят деца. Заради това бързане и заради липсата на добра комуникация Рибите много често биват наранени.

Проблемът е, че Рибите винаги дават всичко от себе си в любовта и когато се чувстват щастливи, не могат да си представят как партньорът им не е на същата вълна и вече не обмисля бъдещото им семейство. Рибите трябва да се научат да говорят открито за чувствата си и да не бързат с плановете.