Тъй като самата аз не съм голяма романтичка, мога да кажа, че най-романтичното нещо, което някога съм правила, е да дам последната хапка от любимата си храна на някого. Приятелят ми от друга страна обожава да ми прави вечеря всяка вечер, защото знае, че храната е пътят към моето сърце.

Може и да не ви се струва като особено голям, но за мен (човек, който извърта очи, когато засече романтична комедия по телевизията), това е перфектно и съдържа точно перфектното количество романтика.

Но има и хора, които са невероятни романтици. Те непрекъснато купуват цветя и бонбони за половинките си, изненадват ги с пикници, а за по-специалните поводи покриват леглата с цветя от рози и свещи. (Знаете ли какво е още по-романтично? Да почистите тези цветенца и свещи без някой да ви моли!)

Хората, които са по-добри в романтиката, често имат по-добра връзка с емоциите си. Често това се дължи на зодиакалния им знак. Те знаят как да се отворят към останалите и по-важното – знаят как да изразят емоциите си в правилното количество (а не като Водолеите, които не изразяват нищо или Скорпионите, които изразяват прекалено много).

Всеки има различна идея за романтика – тя може да бъде шоколад и прегръдки или просто да купите любимата бутилка вино на половинката си след работа. Романтиката е субективна – каквото прави вас и партньорът ви щастливи, е специално и романтично – дори и просто да похапвате мексиканска храна заедно.

И както казах по-рано, някои зодиакални знаци знаят точно колко романтика да демонстрират – тези четири знака са хора, които са способни да направят всичко по силите си, за да може половинката им да се чувства обичана. Ако излизате с представител на някоя от тези зодии, гарантираме, че ще се чувствате невероятно.