От изобразителното изкуство през музиката до литературата – тези зодиакални знаци са изпълнени с творческа енергия.

И въпреки че всеки от нас има креативни заложби, независимо от зодията, тези петима представителни на зодиака надминават всички.

Телец

Телците са изпълнени с енергия, затова постоянно творят, без значение какво. Те могат да създадат всичко – картина, история, интериорен дизайн или някое ново изобретение. Най-хубавото в случая е, че Телците са уверени в себе си и затова завършват започнатото. Одри Хепбърн (4 май) и Шекспир (23 април) са някои от талантливите Телци.

Лъв

Лъвовете много държат на това постоянно да са заети с нещо. Те имат много таланти и хобита, така че нямат нито една свободна минута. И тъй като винаги имат напрегнат график, те проявяват креативност дори в организацията на времето си. Ако имате нужда от доказателство за креативността на Лъвовете, просто погледнете дизайните на моделиерката Бетси Джонсън (10 август), която е известна със своите пъстри, артистични и уникални модели. Други талантливи дами са Дженифър Лопес (24 юли) и Деми Ловато (20 август), която е певица, текстописец и актриса, но някак си намира време да се включва в толкова много благотворителни каузи.

Дева

Девите обожават да четат, затова не е изненадващо, че тяхната креативност е заложена в думите. Те забелязват и най-малките детайли, които са важни за една история. Девите пишат увлекателно и държат читателя под напрежение през цялото време. Някои от най-известните и любими наши писатели също са зодия Дева, например Роалд Дал (13 септември), който е написал „Чарли и шоколадовата фабрика“, Стивън Кинг (21 септември), Джон Грийн (24 август), който се прочу през последните години с „Вината в нашите звезди“, и Лев Толстой (9 септември).

Козирог

Подобно на другите знаци от нашия списък, Козирогът също е решен да доведе нещата докрай. Представителите на този зодиакален знак имат много заложби, ето защо имат разностранни интереси и различни хобита, но онова, в което блестят най-силно, е музиката. Няма значение дали става дума за композиране, за писане на текстове, за свирене на инструмент или пеене – те обожават музиката и винаги по някакъв начин се стремят към нея. Онези Козирози, които не могат да пеят, все страдат от този факт, защото смятат, че музиката е един от най-добрите начини да изразиш себе си. Елвис Пресли (8 януари), Дейвид Боуи (8 януари) и Джон Леджънд (28 декември) са само част от известните Козирози в музиката.

Риби

Рибите са изключително креативни, а в творенията им винаги има доза уникалност и различност. Списъкът с техните таланти е безкраен – рисуване, пеене, танцуване са малка част от техните хобита. Стив Джобс (24 февруари), Риана (20 февруари), Джак Керуак (12 март) и Доктор Сюс (2 март) доказват, че има много успешни Риби в най-различни креативни поприща.