В продължение на години баща ми ми подаряваше цветя. Когато бях необвързана, не ми беше приятно. Повтарях, че изглеждам жалка, а той ми отговаряше, че няма как да съм жалка, щом баща ми ме обича. Беше прав.

Цветята от него променяха цялото ми настроение. Трябва да казваш на хората, които обичаш, че това е така. Няма нищо лошо в това да празнуваш любовта. Благодарение на баща ми вярвам в любовта и в Свети Валентин. Любовта е безгранична. Тя е различна за всеки и можеш да я видиш навсякъде.

Понякога е трудно да си отвориш очите за любовта, която е около нас. Знам, че е трудно, но ето няколко неща, които да ти напомнят, че тя не е изчезнала, а е на най-неочакваните места:

1. Любовта е, когато се обадиш на родителите си, за да им споделиш някаква хубава новина. Вслушай се в думите им, защото те са изпълнени с топлина и грижа. Тя е там и в лошите моменти.

2. Любовта е в очите на баба ти и дядо ти. Виж начина, по който те гледат.

3. Любов е да се обадиш на най-добрата си приятелка, когато са ти разбили сърцето. Тя ще се появи веднага, за да е до теб в такъв момент.

4. Любов е да ходиш на работа, която харесваш. 

5. Любов е, когато си навън и слънчевите очи огряват лицето ти, когато заровиш крака в пясъка и гледаш морето.

6. Любов е, когато с роднините ти довършвате изреченията си.

7. Любов е, когато дори и далеч от дома, около себе си имаш семейство. Това е красиво.

8. Любовта е също там, когато някой непознат ти помогне с торбите или ти отвори вратата. Винаги се чувстваме добре, нали?

9. Любов е и да четеш любимата си книга, слушаш любима песен или гледаш филм, който много харесваш. Тя е в най-малките неща.

10. Погледни в огледалото. Загледай се очите си. Запомни всяка извивка на лицето си. Любовта е в теб. Надявам се, че го виждаш.