Чудили ли сте се кои са най-красивите плажове на света? Потърсихме и ви представяме 10 от тях:
 
Заливът Кауна‘оа, Хаваи.
Плажът е 400 метра дълъг, покрит с превъзходен бял пясък, палми и спокойно, невероятно чисто, синьо море. 
 
 
Langkawi, Малайзия. 
Името “Langkawi” в превод значи „земята на човешките желания“, което потвърждава историята на острова, според която той е бил обежище на пирати. От много време насам обаче, Langkawi е просто модерно скривалище за по-заможните хора. Плажовете там не отстъпват по красота на никое друго място, както можете да видите.
 
 
St. Bart‘s – един от многото острови в Карибско море. 
St. Bart‘s изпъква с френски шик и спокойствие. Френска кухня, усамотение, искряща вода и бели пясъци са едни от многото забележителности. На острова има над 20 плажа и всичките са превъзходни. Този остров не случайно е любим на много холивудски звезди.
 
 
Островът Фрейзър, Австралия.
Това е най-големият пясъчен остров в света и е мечта за всеки еколог с неговите над 1600кв.м. непокътнат природен рай. Има дъждовни гори с дървета, които са на по над 1000 години! Плажовете разбира се, също са на най-високо ниво. 
 
 
Бора Бора, Таити. 
Трудно може да се опише красотата на Бора Бора. Просто й се насладете -
 
 
 
Плажът Ланикай, Хаваи.
Палми, тропични растения, божествен бял пясък и безкрайното прекрасно време правят този плаж едно от най-хубавите места в света за почивка. 
 
 
Островите Фи Фи, Тайланд. 
Островите Фи Фи са смятани за едни от най-естествено красивите в света – има не само дълги бели пясъчни плажове, а и варовикови планини от скали.
  
 
Островът Харбър, Бахамите.
Плажът е дълъг 5 километра и е много интересен, тъй като пясъкът е розов! Топлите кристални води на океана осигуряват условия за безопасно плуване, риболов и разходки с лодки, а отдалечените рифове са идеално място за гмуркане.
 
 
Anse Source D’Argent, Сейшелите.
Безспорно не само един от най-красивите плажове, а и едно от най-вълшебните места на света. Просто перфектен плаж!
 
 
Негрил, Ямайка.
Красивите коралови рифове и спокойните бистри води са рай за гмуркачите и са превърнали Негрил в една от най-предпочитаните карибски дестинации за любителите на подводно гмуркане.