Силните жени са борбени, интелигентни и уверени. Силната жена знае какво е болка, преживяла е много разочарования и познава прошката. Силната жена е плувала в дълбоки води и е съумяла да достигне брега. Тя е независима, любяща и не се притеснява да покаже, че е ранима. Тя знае, че понякога може да си учител, но понякога трябва да бъдеш и ученик.

Ето защо Dama.bg ще разкрие какви са причините, поради които мъжете не знаят как да спечелят и как да задържат силните цени.

1. Силната жена не се нуждае от мъж, който да се бори за нея

Мъжът има нужда да се чувства желан. Той има нужда да се бори за вечната любов и да буди възхищение у жената до себе си. Силната жена ще ти покаже, че обича мъжа до себе си, но тя също така е независима и може да се справя сама. Тя няма нужда някой мъж да води нейните битки, защото тя сама решава проблемите си. Мъжът трябва да върви редом с нея, а не пред нея.

2. Силната жена знае какво иска

Тя знае какво иска, как да го постигне и знае какво ще ѝ коства, за да го постигне. Ако тя иска някой мъж, ще намери начин да го има. Тя няма да чака той да направи първия ход. Силните жени са упорити и някои мъже се страхуват от тях.

3. Силната жена изисква честност

На мъжете им е трудно да отговорят искрено на трудни въпроси. Силната жена иска мъжът до нея да бъде честен и да ѝ разкаже за трудностите, които е преживял. Тя иска да знае, че той е способен на дълбоки чувства и не се страхува да говори за тях. Силната жена не се бои от миналото и иска и партньорът ѝ да може да говори свободно за него.

4. Силната жена не се страхува от интимност

Силната жена предизвиква мъже по всевъзможни начини. Тя търси интимност навсякъде – в разговорите, в отношенията, в любовта. Тя е уверена в своята женственост и очаква мъжът до нея да се държи по същия начин.

5. Силната жена веднага разпознава лъжата

Силната жена е честна и очаква връзката да бъде напълно открита. Тя веднага разпознава лъжите. Ако мъжът не може да бъде честен с нея, тя веднага ще прекрати връзката, защото в живота ѝ няма място за лъжливи хора.

6. Силната жена иска постоянство

Тя иска да знае, че мъжът на сърцето ѝ притежава качества, които са достойни за уважение. Силната жена не иска мимолетни връзки, които нямат бъдеще. Ако мъжът до нея забави темпото, тя няма да се поколебае да прекрати връзката.

7. Силната жена е емоционална

Тя трябва да бъде силна, защото е преживяла много и знае как да оцелее. Тя не се притеснява от чувствата си, защото именно те са я превърнали в силната жена, която е днес.

8. Силната жена не чака никого

Тя ще бъде до теб винаги. Но в момента, в който усети, че ти се колебаеш, тя ще те пусне. Силната жена не чака мъжът да реши дали наистина иска да бъде с нея.

9. Силната жена обича безусловно

Любовта ѝ е истинска. Когато усети любовта на мъжа до себе си, тя ще му покаже, че сърцето ѝ му принадлежи. Тя ще го подкрепя, ще му помага и ще се бори за него. Някои мъже не могат да се справят с безусловната любов и тя никога няма да се примири с някой от тях.

10. Силната жена ще ти покаже кой си в действителност

Трудно е да приемем какви сме всъщност, когато някой ни посочи слабите ни страни. Но силната жена знае как да акцентира върху тях, без да кара мъжа да се чувства слаб. Тя ще застане до него и ,ще му покаже колко е ценен той. Някои мъже не могат да се справят с емоционалния хаос, който настъпва, когато разберат кои са слабите и силните им страни. Но силната жена търси силния мъж, който винаги ще стои редом с нея.