"Защо не мога да открия Единствения? Защо все още съм сама?" са най-често срещаните въпроси сред дамите. Оказва се обаче, че намирането на подходящия партньор може да е по-лесно, отколкото очакваш. Необвързаните момичета често се чудят какво са направили грешно, защо любовта все още не ги е открила и как могат да променят това. Всички те, както и мъжете, имат едни и същи проблеми. Ето основните от тях, които може да ти помогнат да извървиш пътя до Единствения по-бързо:

1. Имаш нереални очаквания

Всеки има някакви критерии, които бъдещата им половинка трябва да покрие. Бъди открита и не толкова взискателна. Никога не знаеш кой може да е подходящият човек за теб.

2. Работиш прекалено много

Ако нямаш време дори да вечеряш, как очакваш да намериш любовта? Когато хората отдават повече внимание и отделят повече енергия за работа, отколкото за личния си живот, то несъмнено ще имат проблеми с обвързването. Трябва да намериш баланс.

3. Не подбираш партньорите си внимателно

Ако изборът ти винаги е “лошото момче”, то мисля, че вече знаеш къде се корени проблемът. Опитай се да излезеш от този омагьосан кръг, за да успееш.

4. Прекалено срамежлива си

Много хора не се чувстват комфортно в обществото, което е нормално. За да се справиш с този проблем, трябва да излезеш от зоната си на комфорт. Все пак живееш само веднъж, отпусни се!

5. Нямаш допир до подходящи партньори

Когато приятелите ти са само двойки, имаш проблем, защото няма как да срещнеш толкова много нови и необвързани хора. Това е голямо предизвикателство, с което има как да се справиш. Започни да излизаш повече с необвързаните си приятели или колеги.

6. Имаш навика да избираш хора, които не са готови за връзка

Хората, които в даден момент имат емоционален проблем и проблем с обвързването, заради болезнена раздяла, през която са минали, не са подходящи, защото връзката с тях ще е много трудна. Ако избираш такива мъже, то, мила, няма как да се получи. Връзките от разстояние също не са за всеки.

7. Обсебена си от идеята за брак

Вместо да излизаш, да се забавляваш и да ходиш по срещи, в главата ти е само и единствено идеята за женитба. Ако прекарваш първата среща в планове за сватба, пропускаш шанса си да опознаеш отсрещния човек. Отнема време да разбереш дали половинката ти е Единственият, или пък не.

8. Обичаш остарялата романтика

Този проблем се проявява при хора, които наскоро са се развели, разделили или овдовели. Когато не си излизала в последните години на среща, е трудно да се върнеш отново. Нещата, които са работили преди, сега може да нямат същия ефект.

9. Сравняваш новите си връзки с тези, които са се провалили

Естествено е да сравняваш новия си партньор с този, с когото си била преди време, особено ако връзката ви е била дълга и щастлива. За съжаление, това сравнение има и негативен ефект, защото ще ти попречи да опознаеш другия. Хората са различни и връзките също. Може да изпиташ неща, които досега не си и да ти харесат много.

10. Имаш негативен поглед над нещата

Ако постоянно си мислиш как няма да намериш подходящия за теб човек, то ти ще направиш това реалност, защото ще се настроиш по този начин и ще привлечеш именно това към себе си. Ако отвориш сърцето и очите си, ще видиш колко възможности имаш около себе си. Усмихни се и се наслаждавай, защото не знаеш кога ще срещнеш Единствения!