Казват, че средно човек се влюбва в четирима човека, като и всяка една от тези четири типа любов, преди да срещнеш истинската, е различна и ще те научи на нещо много важно. Много фактори оказват влияние върху това колко връзки ще имаме през живота си преди да срещнем Единствения, а зодиакът е добър начин да разбереш това за себе си:

Овен

Ти нямаш проблем да говориш открито за любовта, защото тя е много важна част от твоя живот. Обичаш семейството си, приятелите си и специалния за теб човек. Не прибързваш с нещата, когато става дума за връзка. За теб сексът не е най-важен и подбираш партньорите си внимателно. Възможно е да намериш истинската любов с първия и последен опит.

Телец

Ти също обожаваш любовта, но разликата с Овена е, че раздаваш любовта си щедро и така разбиват сърцето ти доста лесно. Въпреки това, ти можеш да различиш истинската любов от еднодневките. През живота ти това ще се случи 2 пъти - веднъж в тийнейджърските години и после, когато съзреш.

Близнаци

Като представител на тази зодия е типично и напълно нормално да се влюбваш лесно, а след това да ти омръзва и да решиш да преминеш към следващата “голяма любов”. Истината обаче е, че ще се влюбиш истински 4 пъти.

Рак

Ти си от онези хора, които мечтаят за перфектната любов. Ето защо очакванията ти към противоположния пол са прекалено високи, което може да ти изиграе лоша шега. Не създавай прекалено голямо напрежение. Първият път, когато се влюбиш, ще е магично, но ще завърши с раздяла, която ще боли много. Това обаче не означава, че вторият път ще е същото, а и може би тогава ще срещнеш именно Него.

Лъв

Вярваш в любовта, но обичаш и новите усещания, които животът може да ти предложи. Възможно е в миналото да си изпитала истинската любов, но да не е потръгнала, както трябва. Следващият път, когато това се случи, мисли зряло, за да не се повтори раздялата.

Дева

Като истинска представителка на тази зодия, за теб любовта не е на първо място, но това не означава, че не си я изпитвала. Интересното е, че ще имаш само една голяма любов. Защо ли? Защото логато Девата се влюбва, се уверява в това, че половинката ѝ си заслужава и няма да се спре пред никакви трудности.

Везни

За теб любовта винаги е урок. Даваш всичко от себе си в една връзка, но с времето разбираш какво наистина заслужаваш. През живота си ще срещнеш любовта три пъти и всяка една от тях ще те научи на нещо много важно.

Скорпион

Страст. Любов. Щастие. Три неща, на които си способна като типична представителка на зодията. Вече сигурно си имала две връзки, които са те съборили на земята, но не трябва да се отказваш, защото третата може да е различна. С нейна помощ ще разбереш защо с другите досега все не се е получавало.

Стрелец

Стрелецът обожава любовта, затова ти ще се сблъскаш с нея точно 4 пъти. С времето, когато разбереш, че връзката става все по-сериозна, се опитваш да избягаш, но рано или късно ще разбереш, че бъдещето с човек, който те прави щастлива, може да бъде наистина прекрасно като в мечтите ти.

Козирог

Ти си амбициозна, когато става дума за любовния ти живот, а същото важи и в професионален план. Знаеш, че с правилния мъж ще дойде и истинската любов. Имаш способността да виждаш отвъд малките неща, проблемите и караниците, за да построиш здрава връзка с половинката ти. Затова и първата ти истинска връзка ще бъде с точния човек!

Водолей

Ти винаги се раздвояваш между независимостта и любовта си, защото и двете са от голямо значение за теб. Истината е обаче, че ще се влюбиш истински два пъти. Първата любов ще е малко наивна, но за втората ще си готова и няма да изпиташ каквито и да е съмнения, че точно Той е твоят човек! 

Риби

Винаги си мечтала за любов като от приказките и тайно си се надявала да се появи принцът на бял кон, но те е било страх, че все някъде ще сбъркаш по пътя. Трябва да си по-смела, защото ще се сблъскаш с истинската любов само веднъж и тя ще бъде всичко, за което си мечтала някога!