Влюбен ли е в теб? Разкрий го по тези 10 признака!

Мъжете не са толкова емоционални и често трудно говорят за чувствата си. Съществуват обаче някои особени признаци, които недвусмислено говорят, че мъжът изпитва чувства към вас.

Помни това, което казваш

Всеизвестно е, че мъжете често не чуват, това което не искат. Влюбеният мъж обаче е като гъба – попива всяка твоя дума и най-интересното – помни дори неща, които споменаваш съвсем случайно.

Споделя тайните си

Говори откровено за личния си живот, включително и за неща, които не си го питала. Споделя къде и с кого излиза и въобще интересни случки от ежедневието.

Гради планове

Без значение, дали е от типа хора, които предварително плануват стъпките си или се оставят по течението, ако един мъж държи на теб, ти си главната героиня в неговото съзнание. Хванеш ли го, че често използва думичките „ние” или „нас”, бъди сигурна, че е влюбен и готов за сериозна връзка.

Поставя те на първо място

Винаги се допитва до твоето мнение и дори е склонен да пренебрегне своите планове, за да ти угоди.

 

Извинява се

Той не иска да си му ядосана и в момента, в който усети, че нещо не е наред, без грам колебание, би се извинил и съжалил за думите си, които по един или друг начин са те засегнали.

Винаги на разположение

Утешава те в трудни моменти и споделя щастливите ти мигове. Готов е да те защити във всяка една ситуация. 

Притеснява се

Притеснява се как е минал изпита ти или дали си пристигнала на дадено място. Започнеш ли често да чуваш репликата „Обади се, за да ми кажеш, че всичко е наред”, значи не си му безразлична. 

Представя те на семейството си

Най-голямото доказателство, че си важна част от живота му! Запознае ли те със семейството и приятелите си е сигурно, че мисли за сериозна връзка.

Опитва се да впечатли близките ти

Държи близките ти да го харесат и прави всичко по силите си, за да докаже, че си направила правилен избор.

Обаждане за лека нощ

Твоят глас е последното нещо, което иска да чуе преди да свърши денят му.