По какво да познаем, че мъжът изневерява?

Изневярата е един от най-големите кошмари за всяка връзка. Предателството от страна на любимия човек често става повод за раздяла. Ето ги и първите признаци, по които да познаете, че мъжът до вас има любовница:

 

Промяна в настроението

Гузният мъж често мени настроенията си и търси повод за скандал в нещата, които до преди не са му правили впечатление. Един скандал вкъщи пък е чудесен повод на тръшне нервно входната врата и да отиде при любовницата.

Телефонът

Разговори шепнешком, обаждания от "шефа" късно вечер или "случайно" сгрешен номер са първите признаци, че нещо не е наред. Когато мъжът започне да крие телефона си, а хронологията да изчезва мистериозно, е почти сигурно, че е замесена друга жена.

Социалните мрежи

Сменя паролата си във Facebook, създава си нов „служебен” имейл и никога не забравя акаунта си вписан.

Край на връзката

При всяко спречкване той натяква за край на връзката или пък се стреми да ви убеди, че няма да можете да живеете пълноценно без него.

Не ви забелязва

Спрял е да общува с вас и нищо не е в състояние да привлече вниманието му. Не забелязва нито новата ви прическа, нито роклята, която сте си купили специално за него.

 

Подозрително мил

На противоположния полюс пък е прекалено милото отношение. Това се наблюдава при дълги връзки, в които мъжът държи на настоящата връзка. По една или друга причина обаче се е появил „нов обект”. В тези случаи мъжът осъзнава, че новата му връзка е краткотрайна, но иска да я изживее. В същото време е изключително важно да не бъде разкрит.

Външен вид

Никога не забравя парфюма, купува си нови дрехи и решава, че трябва да трупа мускули във фитнес залата.

Командировки

Командировките зачестяват, а на служебните банкети често не присъстват странични хора.

Парите не стигат

Разходите изведнъж се увеличават. Кризата „удря” точно неговата фирма и шефът решава да "намали" заплатите на определени служители.

Секс

Често когато има друга жена, сексът е семейството става мираж. Мъжът постоянно е уморен и сънят не му стига. Или пък преминава в другата крайност – станал е „сексуален хищник”, който е нахъсан да докаже пред себе си, че може да го прави и с жена си, и с любовницата.