Пеперудите в стомаха, гледането на любимия сериал заедно, усмивките без причина, всички тези неща са страхотни, а още по-невероятно е чувството, ако ги изпитвате към правилния човек.

Ако в момента сте на прага на нова романтична връзка или отношенията ви с настоящия партньор се задълбочават и искате да разберете дали той е правилният, ето 10 признака, че сте на прав път и това може да се окаже любовта на живота ви.

1. Притеснявате се за него

Ако усетите, че сте напрегнати винаги, когато той има важно събитие в работа, пътува сам или просто не е около вас, то не сте откачени. Да се интересувате от здравето и благосъстоянието на партньора просто показва, че изпитвате дълбоки чувства към него.

2. Нямате проблем да изразявате привързаността си на публични места

Когато откриете правилния човек, това ще е едно от любимите ви неща. Да се държите за ръце, да се прегръщате и целувате пред другите. Дори да не сте от най-романтичната двойка, ако сте намерили правилния човек, това пак ще ви доставя удоволствие.

3. Присъствието му ви носи спокойствие

Имате лош ден? Няма проблем, всичко приключва и остава в миналото, когато той се появи. Неговото присъствие ви успокоява и е способно да донесе усмивка на лицето ви почти веднага. Така се успокоявате, че всичко ще е наред и дори да се занимавате с обикновени дейности като гледане на телевизия по пижами пред телевизора, пак сте напълно щастливи и доволни.

4. Страдате, когато го боли

Без значение дали става въпрос за истинска физическа болка или просто настинка, когато знаете, че той не се чувства добре, вие също не се чувствате добре.

5. Защитавате го

Когато знаете, че сигурността му е застрашена, веднага преминавате в отбранителна позиция и сте готови да се разправяте с всеки, осмелил се да го нарани. Тук обаче не става въпрос за онази защита, която е свързана с чувството за собственост и контрола. Тези неща ги няма, когато намерите правилния човек. Единственото, което ви води в случая, е чистото желание той да е добре.

6. Можете напълно да се отпуснете заедно

Има някои неща, които човек прави само когато е сам. Можете да ги правите напълно спокойно, докато сте заедно и в това се крие красотата на щастливите отношения.

7. Искате да сте по-добър човек

Когато сте около него, веднага се проявява желанието във вас да сте по-добър човек. Искате да се докажете пред него и да затвърдите фактът, че сте достойни за обичта му.

8. Представяте си бъдещето заедно

Какво ще правите следващото лято? А как се виждате след 5 години? Ако се замислите за тези неща и без съмнение видите и партньора си в тях, означава че обичта ви е дълбока и имате желание той да присъства в живота ви дълго време. В един още по-сериозен етап започвате да мислите за това как да живеете заедно, да имате деца и т.н.

9. Гордеете се, че е в живота ви

Когато си представите живота си преди той да се появи и го сравните със сегашния, изпитвате единствено гордост. Виждате как животът ви се е променил към по-добро и се изпълвате с щастие от този факт.

10. Той е най-добрия ви приятел

Когато стане въпрос за щастливи отношения, той трябва да бъде най-добрият ви приятел, ако искате да си осигурите едни пълноценни и дълготрайни отношения. Ако наистина можете да споделите всичко с него и го чувствате като най-близкия си човек, то честито! Открили сте любовта на живота си.