Тръгни си от мъжа, който те кара да се чувстваш несигурна. Мъжа, който един ден се държи с теб така, сякаш си най-важното нещо в живота му, а на следващия - сякаш не съществуваш за него. Тръгни си от мъжа, който си мисли, че да е с теб е нещо, за което не са нужни усилия. Мъжа, който те кара да си задаваш въпроси, вместо да ти дава отговорите, от които се нуждаеш.

Тръгни си от мъжа, който отговаря на смс-ите ти, само когато той реши. Мъжа, който те търси тогава, когато има нужда от теб. Тръгни си от мъжа, който не може да оцени любовта ти. Мъжа, който не може да оцени самата теб.

Тръгни си от мъжа, който харесва това, че момиче като теб би направило всичко за него. Мъжа, който вдига собственото си самочувствие, играейки си с теб. Тръгни си от мъжа, който не иска да се обвързва, но иска от теб да бъдеш вързана с него. 

Тръгни си от мъжа, който никога няма време за теб. Мъжа, който иска от теб да му посветиш цялото си време. Тръгни си от мъжа, който се обляга на теб, а след това се държи така, сякаш няма нужда от теб. Мъжа, който иска всичко от теб, без да ти дава нищо.

Тръгни си от мъжа, който те обърква. Мъжа, който те кара да се чувстваш несигурна. Тръгни си от мъжа, който е причина за сълзите ти. Мъжа, който не пази сърцето ти.

Тръгни си от него, защото трябва да си с някой, който иска теб, така както ти искаш него. Някой, който е щастлив да споделяш живота и мечтите си с него.

Тръгни си от мъжа, който не те заслужава. За да направиш място за този, който те заслужава.

Вдъхновено от мрежата... и живота