X

Не си затваряй очите, когато той...

от в 13:55 на 25.09.2017 в Всичко за теб | Любов


Не си затваряй очите, когато той...

Не си затваряй очите, когато той...

Не си затваряй очите, когато той не спазва обещанията си. Не му намирай оправдания. Не приемай повтарящите му се извинения - защото не са извинения... лъжи са.

Не си затваряй очите, когато той те игнорира. Не чакай да дойде моментът, в който ще си на първо място за него - няма да дойде, щом досега не е дошъл. Не се подценявай и не му позволявай и той да го прави.

Не си затваряй очите, когато той ти казва, че му е нужно време, за да минете към следващата крачка. Човек или иска да бъде с някого, или не. Или е готов да му се посвети, или не. Той не е готов да се посвети на друг освен на себе си. И няма да бъде.

Не си затваряй очите, когато той се дистанцира от теб. Не се опитвай да си обясниш това с особеностите на характера му. Не е въпрос на характер. А на егоизъм. И на неспособност да ти даде любовта и близостта, които заслужаваш.

Не си затваряй очите, когато той ти казва, че си жената на живота му, но не ти го показва. Важни са не думите. Важни са делата. Важно е това, което прави днес за теб. А не това, което ти казва, че ще направи утре.Теми   емоционален манипулатор | несподелена любов | токсична връзка

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.