Наскоро отбелязахме 20 години от старта на „Сексът и града“ и макар и да е трудно да повярваме, че изминаха почти две десетилетия откакто Кари и приятелките ѝ се появиха на екраните за първи път, шоуто все още е актуално. Заменете коктейлите им с прясно изцедени сокове и цигарите със смартфони и можете да видите жени, които живеят по подобен начин навсякъде. Независимо дали харесваш къдриците и плоското коремче на Кари, спретнатият вид на Шарлот, сексапилът на Саманта, или самочувствието на Миранда, от този сериал има много какво да научиш. Виж десетте най-добри съвета за красотата, които получихме от легендарния сериал:

1. Никога не си твърде стара за опашки...



2. ...или блясък! Вземи пример от Кари – работи по всяко време, както за импровизирана среща, така и за бебешко парти.



3. Само защото е зима, не трбява да забравяш за коремните преси. Все пак не знаеш нито кога, нито къде ще бъде следващата ти среща.



4. Не се страхувай да направиш нещо дръзко от време на време. Ако Шарлот може да замени пригладената си прическа и диадема за буйни къдрици, значи и ти можеш да поемеш риск.



5. Имаш време за губене? Отправи се към най-близкия козметичен магазин и тествай продуктите. Увери се, че имаш приятелка до себе си, за да си спестиш ужаса да си купиш нещо, което не ти отива никак.



6. Не пропускай посещение във фитнеса. Кой знае, може там да срещнеш следващата си тръпка?



7. Не забравяй да сложиш пудра и червило във вечерната си чантичка, за да коригираш бързо грима си навсякъде и по всяко време.



8. Винаги имай красив педикюр. Никога не знаеш кога феята-кръстница ще ти даде 50% намаление на сандали.
 

9. Увери се, че говориш с половинката си дали може да оставиш вещите си в дома му, преди да го направиш. Ще си спестиш унижението да си ги получиш обратно в пазарска торбичка, както направи Тузара.



10. Тренирай с приятелки. Знаейки, че после ще пиете коктейли заедно, ще накара времето да мине по-бързо.