Никой не се ражда съвършен. През годините търсим себе си и се развиваме, за да можем един ден да се превърнем в тези, които винаги сме искали да сме, които съдбата е предопределила. Чудиш се как да разбереш, че това се случва?

Решихме да ти помогнем с тези знаци, че наближаваш своето перфектно Аз.

1. Правиш всичко сама и се изолираш от останалите

Колкото по-зряла ставаш, толкова по-лесно ти е да се справиш сама с проблемите си. Понякога се чувстваш самотна, но и горда със себе си, че си силна и независима.

2. Осъзнаваш, че имаш проблеми със себе си

Знаеш, че има неща, с които трябва да се справиш. Те може да са проблеми с доверието, смяна на настроенията. Сигурна си, че знаеш решението им, когато се появят.

3. Имаш желанието да приключиш някои ненужни отношения

С времето приятелския ни кръг се свива. Започваме да се чудим дали имаме нужда от някои хора в живота си, или не. Имаш смелостта да тръгнеш от такива, които са ти въздействали негативно и са те изтощавали емоционално.

4. Трудно ти е да се довериш

Нямаш нужда от фалшиви хора в живота си. Разочаровали са те и са те предавали прекалено много през години, за да вярваш на всеки. Веднъж повярваш ли на някого, би направила всичко за него.

5. Имаш чувството, че животът ти е скучен

Винаги има нещо ново, което искаш да постигнеш. Еднообразието те отегчава. Животът ти е „скучен“, защото вече няма толкова драма в него, което е нещо хубаво.

6. Познаваш тъгата

Животът невинаги е изпълнен само с щастие. Има дни, в които сме обзети от тъга. Ти можеш да приемеш това, както и разбитото сърце, разочарованието и провалите. Знаеш, че не може винаги щастието да те съпътства.

7. Имаш чувството, че никога нямаш време

Усещаш, че дори и 24 часа не ти стигат. Не можеш да се наспиш и винаги си заета. Трудно ти е да съвместиш личния с професионалния живот. Винаги нещо изскача в последния момент, но това не означава, че не можеш да се справиш.

8. Съжаляваш за грешките, които си допуснала в миналото

Лесно е да се обвиняваш за всяка грешка. Осъзнаваш всяко лошо решение, но знаеш, че нямаше да стигнеш дотук, ако не бяха те.

9. Липсва ти детството, семейството ти и любимите ти хора

Когато растеш, винаги поглеждаш назад към стария ти живот. Вече живееш сама и ти е трудно, когато семейството ти не е до теб. Най-голямата награда за тях, обаче, е твоят успех.

10. Чувстваш се изгубена, объркана и нервна през цялото време

Ти си смела и силна, но през по-голямата част от времето си си несигурна. Винаги си се съмнявала в действията си, защото не знаеш какво следва. Въпреки всеки един твой страх, ти успяваш да свършиш задачите си. Успяваш да направиш всичко така, както искаш.