Ти си от хората, които премислят всичко, което правят или казват. Не се спираш и се критикуваш непрекъснато.

Приемаш думите на хората прекалено сериозно и търсиш начини за интерпретация. Подлудяваш се, защото искаш да знаеш защо са го казали.

Твоят свят не е цветен, а черно-бял. Ти не живееш пълноценно. Често само съществуваш.

През годините са те наричали по различни начини. Казвали са ти, че си прекалено чувствителна, емоционална, сериозна, луда, неспокойна, перфекционалист.

Постоянно имаш чувството, че не си на правилното място. Водиш вътрешна борба със себе си. Това е и причината да не се чувстваш свързана с хората около теб и със света.

Искаш любов, но се страхуваш. Сърцето ти е чупливо и избягваш да се влюбиш, защото не знаеш кой е подходящ и кой не е.

Търсиш скрито значение на всичко. Какво означават болката след раздялата, загубата и уроците, които си получила. Не можеш да живееш без да знаеш отговорите на въпросите, които имаш.

Имаш специална връзка с Бог и Вселената. Понякога тя е силна, но в други случаи не е. Имаш чувството, че не разбираш как работи светът.

Когато преосмисляш всичко, но си и емоционална, често не можеш да спиш, защото мислите ти и страховете ти те преследват. В леглото се питаш въпроси за твоето съществуване, за Бог, за любовта и много други неща.

Но когато си такава, имаш нещо специално. Притежаваш магия, която те прави неповторима. Имаш силата да постигнеш всичко, което пожелаеш. Имаш способността да станеш алхимик и да превърнеш болката и тъмнината в злато.