Това е за теб в дните, когато мислиш да се предадеш, когато искаш да се скриеш в леглото и да не ставаш, когато нищо не изглежда правилно, когато мислиш, че нищо няма да се промени.

Понякога животът ще е труден, по-труден, отколкото си представяш и си очаквала. Понякога ще се чувстваш уморена. Понякога ще мислиш, че няма изход от дадена ситуация.

Може би смяташ, че не можеш да се справиш. Имаш чувството, че проблемите ти ти се стоварват наведнъж и те притискат, сякаш нямаш място тук.

Нищо не изглежда наред. Макар и да си тъжна, не можеш да се откажеш. Знам какво е чувството.

Искаш да се предадеш, но не бива. Трябва да намериш нещо, което да ти помогне да изплуваш.

Може би най-голямото ти постижение е да дишаш, да станеш от леглото. Да, това е добре. Продължавай да го правиш, защото ще успееш.

Може би си мислиш, че болката, която усещаш никога няма да си тръгне, но всеки ден е нова възможност да станеш и да събереш сили, за да продължиш напред. Всичко в този живот е временно. Обещавам ти, че скоро ще се чувстваш отново добре. Когато започнеш да се подобряваш, всичко ще дойде на мястото си. А ти ще успееш, защото си силна. Тъгата не е знак на слабост.

Позволи си да дишаш, да разбереш, че животът не е идеален. Нормално е да паднеш, да се чувстваш зле, но след това винаги има лъч светлина, който да ти помогне да се върнеш към старото ти Аз, но този път по-силно.

Не е нужно да пренебрегваш чувствата си или да отблъскваш болката. Позволи ѝ да остане. Няма да е завинаги.

Твоята несигурност не е твоя слабост. Умът ти може да си играе с теб и да ти внушава обратното, но не е така. Мисли преди да вярваш на тези неща.

Ако приемеш мястото, на което си в момента, и как бъдещето е пред теб, ще видиш колко е лесно да изчезне тъмнината. Колкото и изгубена или объркана да се чувстваш, всичко ще отмине. От теб се иска да правиш малки крачки.

Намери нещо малко, което те прави щастлива. То ще ти помогне да вървиш бавно напред. Ако имаш нужда, помоли за помощ. Разчитай на околните. Те искат да си щастлива.

Поеми си дълбоко въздух, защото животът невинаги е толкова труден. Ти си човешко същество. Нормално е понякога да страдаш, но в теб има много красота, красиви мисли и чувства. Не забравяй за тях.

Колкото и да боли, ти си себе си. Когато си готова, те ще те очакват. Имаш силата да продължиш напред, да вървиш нагоре и да стигнеш там, където винаги си искала да бъдеш.

Направи го. Може да отнеме време, но един ден ще се събудиш и ще видиш колко е прекрасен светът и твоят живот.

Ти имаш силата да го постигнеш, да откриеш щастието.

Всеки човек е индивидуален. Това те прави уникална. Начинът, по който живееш, обичаш и се грижиш за околните е невероятен.

Ти се развиваш и растеш. Позволи си да заблестиш.

Поеми си въздух. Издишай. Всичко ще е наред.