Искам да знаеш, че всичко е наред. Ти си добре. Не правиш нищо лошо, аз също. Не, не ти казвам това, което искаш да чуеш. Разбираш ли ме?

Искам да знаеш, че можеш да положиш повече усилия, за да постигнеш целите си, можеш всичко. Не бива да се доказваш пред никого, защото важната си ТИ. Ти решаваш с какво искаш да се занимаваш, как искаш да живееш и колко си ценна. Ако не повярваш в това, нищо няма да ти се получи.

Искам да знаеш, че не трябва да доказваш нищо. Не прави това, което другите ти казват, че можеш. Не им вярвай, когато ти кажат, че е невъзможно да направиш нещо. Вярвай в себе си. Никога не знаеш какво предстои. Не можеш да се харесаш на всички. Запомни това.

Искам да знаеш, че не бива да пропиляваш живота си. Не бързай. Отдай се на емоциите си. Повярвай ми. Животът ти ще става все по-хубав. Ще срещнеш любовта. Ще срещнеш много приятели. Но само ти си отговорна за това колко бързо ще се случи и как. Открий първо себе си. Не търси друго.

Искам да знаеш, че никога няма да си си достатъчна, ако го искаш. Трябва да забравиш за това и да погледнеш отвъд своите граници. Често ще се сравняваш с другите и това е нормално. Ще се чудиш дали си повече от тях, или не си. Не се бори да си по-добра, защото не си заслужава. Така само ще си навредиш.

Искам да знаеш, че ти имаш нужда от любов. Огледай се. Тя е навсякъде. Може би нямаш много приятели или идеалното семейство, но е важно, че те са до теб. Не им обръщай гръб. Не търси внимание от други хора, защото това няма да ти даде любовта, от която имаш нужда. Не търси популярност в социалните мрежи. Тя няма да ти донесе нищо добро. Ти си достойна. Ти си ценна. Няма никакви условия за това.

Искам да знаеш, че силата не е това, което си мислиш, че е. Тя не е ярост, не е повишаване на глас. Силата е позитивизъм. Силата е способността да не позволяваш на света да те погълне напълно и да се превърнеш в жена, която никога не си искала и не трябва да бъдеш. Трябва да имаш и кураж. Куражът е и уважение, вяра, че винаги предстои нещо по-хубаво.

Искам да знаеш, че в теб се крие голям потенциал. Всеки следващ ден е нова възможност за успехи, да направиш нещо различно и красиво. Промените идват бавно. Може би си мислиш, че животът ти не се развива, но това не е така. Довери се на интуицията си. Не я пренебрегвай. Възползвай се от всеки шанс. Прави това, което те кара да се чувстваш жива.

Искам да знаеш, че най-голямата загуба би била да не изживееш живота си. Не бива просто да съществуваш. Ти сама знаеш, че в теб се борят твоите идеи и мисли, които искат да излязат на повърхността. Не им отнемай това. Не позволявай на живота да те спре да правиш това, което силна желаеш. Защото това, което никой не ти казва, е, че на света има много повече добро, отколкото лошо. Има и тъмнина, но и светлина. Всичко зависи от теб и какъв е твоят мироглед.