Довери ми се, всичко ще се оправи.

Може би сега не го виждаш. Може би не вярваш, но животът ти се променя дори и в този момент. Вселената е приготвила много неща за теб. Всяка пропусната възможност, всяка загуба, всяка болка е там с причина. Ще дойдат хубави моменти.

Не, не те лъжа. Това е животът. Това си ти, докато се развиваш, растеш и се учиш. Това е твоята награда след всяка трудност.

Довери ми се, трудностите няма да продължат цял живот. Разбитото ти сърце ще се излекува и ще научи истинското значение на любовта. Празнината, която усещаш в теб, е временна. Един ден ще забравиш за нея, а животът ти ще е изпълнен с усмивки, страст, цели и хора, които ще те издърпат от тъгата и ще те направят щастлива. Самотните нощи, изпълнени със сълзи, ще бъдат заменени от сутрешни кафета, изпълнени с много радост. Защото това е животът. Всеки труден момент, всяка болезнена нощ, са последвани от сутрините, които ти дават надежда, че нещо красиво ще се случи. Те са шанс да се усмихнеш отново.

Довери ми се, мило момиче. Всичко ще се нареди.

Един ден ще откриеш работата, която ти доставя удоволствие. Когато се събудиш с кураж да направиш нещо, го направи, каквито и да са шансовете да се получи. Така ще направиш малка крачка към успеха. Каквото и да казват хората, макар и да не е логично, малките стъпки, изпълнени с надежда, ще те отведат до нещо голямо. Така работи Вселената. Доверяваш се на интуицията си и реализираш мечтите си. И изведнъж ще правиш точно онова, което винаги си искала. Това е страстта. Когато тя те повика, когато избере теб, ти ще разбереш. И това ще е така, защото ти си способна, а не някой друг. Трябва да се възползваш от възможностите, които ти се откриват.

Имай вяра!

Когато знаеш, че имаш силата да правиш промени и имаш право на избор да създадеш нещо красиво, да се бориш, да се учиш, ще се почувстваш прекрасно. Понякога трябва всичко да се обърка, за да откриеш онова, от което имаш нужда. Не бива да се предаваш. Дори когато следва провал след провал, трябва да се научиш да извлечеш всяка една полза. Така ти ще станеш силна и по-добра своя версия.

Довери ми се, когато ти казвам, че всичко ще се оправи. Ако не харесваш живота си в момента, изчакай. Когато направиш крачка назад, Вселената ще ти даде тласък и ще започнеш от нулата, за да получиш всичко, за което си мечтала.