Днес мога да кажа, че съм истински щастлива с живота, който водя. Това чувство е невероятно и съм горда със себе си.

В живота ми все още има предизвикателства, промени и проблеми, но съм щастлива. Не е нужно единствено да си благодарна, за да си щастлива.

Осъзнах, че съм оставила в миналото толкова неща, които не бяха за мен, и всичко се нареди.

Преди няколко месеца не се чувствах по този начин. Бях разочарована. Предадоха ме няколко пъти. Бях отхвърляна. Преживях раздели с близки хора.

Бях в депресия. Бях объркана. Нямах вяра в живота. Опитвах се да оправя всичко и да се стегна, но животът ми не се подобряваше. И реших да спра.

Ако животът нямаше да ми даде нещата, за които толкова се стараех, то те не е трябвало да бъдат мои. Може би заслужавам нещо повече.

Започнах да живея на този принцип. Не беше лесно, но приех реалността и всяко едно разочарование.

Знаех своите недостатъци, но реших да направя големи промени. Напуснах работата си и се разделих с човек, който обичах силно, защото връзката с него беше токсична. Напуснах онова ежедневие, което ме караше да страдам. Беше ми трудно да стъпя отново на краката си, но го направих.

След този момент започнах да се разделям с приятели, които не ми влияеха добре. Започнах да постигам нещата, които исках, а не да преследвам това, което обществото ми казваше. Бавно се научих да не прибързвам с това, което правя, да не насилвам нещата.

Сега имам работа, която харесвам. Срещнах много интересни хора и отново открих любовта.

Понякога трябва да оставиш на нещата да се случват, а не да се противопоставяш на Вселената. Толкова сме вглъбени в това всичко да е идеално, че забравяме да гледаме собствените си нужди.

Ако насилваш нещо да се случи и то не е за теб, няма да се чувстваш добре. Трябва да имаш вяра, че всяка загуба ще те отведе до нещо красиво. Не се тревожи за миналото, а се вълнувай а бъдещето.

Запомни, че това, което е твое, няма да те подмине.