Задавала ли си си въпроса дали си привлекателна? Не търси повече отговорите. Ще се изненадаш, когато прочетеш, че русия цвят на косата и сините очи не са включени в списъка на класическата красавица.
Но пък ето какво е: 

1. Има чувство за хумор

Разбира се, всички харесват забавните момичета. Мъжете обожават да се смеят и да си прекарват добре с момиче, което се смее и е по-често усмихнато, отколкото сериозно или нацупено. Това качество е важно за една връзка.

2. По-малка е от половинката си

Мъжете са най-доволни, когато момичето е няколко години по-младо от тях. Причината е, че най-добрата партньорка за тях е именно по-малката на години. 

3. Има хубави зъби

Кой не обича красивата усмивка? Мъжете със сигурност го правят. Жените, които се грижат за зъбите си, често ги показват, а това определено действа на мъжете, които го смятат за очарователно и мноооого секси.

4. Има големи гърди

Кой няма да иска такава жена? Няма спор, че дамите с по-голям бюст са по-секси. Но, разбира се, всеки мъсаж е различен, и е напълно възможно да има и изключения. 

5. Има дълги крака

Жените с дълги крака винаги са били идеализирани от мъжете и останалите представители на нежния пол. Все пак едва ли нещо не би стояло добре на дълги крака...

6. Перфектното момиче е независимо

Днес такива момичета има навсякъде. Трудно е обаче, да намериш перфектното. Мъжът трябва да ѝ даде не само любов, но и подкрепа. Реалността е такава, че повечето жени днес са се научили да се оправят сами, което поставя висока летва за тези, които се опитват да спечелят сърцата им.

7. Има малки стъпала

Може да е странно, но мъжете предпочитат такива момичета. Никой не знае причината, но за тях те са по-атрактивни и по-женствени.

8. Образована е

Умните жени са наистина секси! В миналото мъжете са си търсили жени, които да са тихи и да стоят до тях, но днес реалността е доста по-различна. Те предпочитат тези, които могат да завържат стойностен разговор, да им привлекат вниманието с интелекта си и да не ги затормозяват.

9. Носи червено

Всеки знае, че мъжете обичат червения цвят. На тях не им харесва, защото отива на жената или е идеалният цвят, а защото първата им асоциация, когато го видят върху женското тяло е... секс! 

10. Има по-слаби бедра

В миналото жената с широки бедра е била фаворитка на мъжете, защото се е смятало, че това е признак на плодородие. Днес обаче, живеем в години, в които предпочитанията са точно обратните, а момичетата, които не са толкова едри, са смятани от мъжката половина за по-млади и жизнени. 

11. Тя е брюнетка

Време е да разбием клишето, че мъжете обожават русите жени! Не, това не е така. Момичетата, които имат кафяв цвят на косата са смятани за по-самостоятелни, умни и сръчни. Мъжете смятат, че брюнетките са и по-стабилни и верни в сравнение с блондинките.

А вие съгласни ли сте с мнението на мъжете, дами?