Няма никакво съмнение, че сме различни хора и всеки се влюбва в нещо уникално за него, което намира в другия. Но не трябва да забравяме едно – ние принадлежим на животинския свят – има фактори, които няма да се променят, дори да минат векове. Истината е, мили дами, че в основата на любовта, която сме поставили на пиадестал днес, стои факторът размножаване. Гените ни са програмирани така, че преди всичко да се стремим да открием партньор, с който ще можем да създадем здраво поколение. Това, разбира се, се случва на подсъзнателно ниво. Никой не мисли съзнателно за това, но обърнете внимание на това какви неща привличат мъжете и защо:

1. Женските извивки

Нищо ново, нали? От биологична гледна точка, закръглените бедра крещят "Аз съм здрава жена и мога да ти родя здрави деца!" И макар повечето от нас да не го осъзнават, това е основната причина, мъжете да не са толкова привлечени от клоьщавите мацки наоколо... Отдъхнахме си!

2. Лоши момичета

Когато една връзка започва, двамата партньори се опитват да покажат себе си в перфектна светлина. Обикновено идеалната картинка се обрисува от приятелско, алтруистично и щедро поведение. Такива хора сме свикнали да окачествяваме като „добри“. Прекалената захаросаност обаче, може да бъде скучна за много мъже. Множество проучвания показват, че те предпочитат малка доза „лошо поведение“, защото това събужда страстите им. Сещате се какво имаме предвид...

3. Трудните момичета

Мъжете да програмирани така, че да преодоляват различни предизвикателства. И не, няма мъж, който ще загуби интерес от трудно достъпна жена. По-скоро би му било скучно да бъде с момиче, което е готово на всичко за тях. Дами, дръжте се на положение и бъдете сигурни, че това ще го направи щастлив, защото ще усеща малки, но чести победи.

4. Резки и смели жени

Няма нищо по-вълнуващо за мъжа от интересен живот с избраницата му. След като най-накрая тя е станала негова, последното нещо, за което мечтае, е цял живот да виси у дома. Да, ти си дама, но знаеш как да се справиш с предизвикателствата в живота и не се страхуваш да се поизцапаш малко!

5. Силните характери

Тази точка е подобна на предишната, но се фокусира върху друг аспект на живота - една дама със силен характер винаги знае кога да каже "Не!" Ако усетите, че мъжът до вас прави нещо, което е разрез с вашите разбирания и морал, никога не го премълчавайте. А ако той е твоят човек, със сигурност ще го оцени.

6. Ревността

Може и да ви се струва абсурдно, но е истина. Ако показвате малко ревност от време на време, това е знак, че държите на него. Става въпрос за микроскопична доза, която просто трябва да е там, за да събуди самочувствието му. В никакъв случай не изпадайте в крайности!

7. Жени, които познават себе си

Няма мъж, който да не обича жена, която познава тялото си! Излъчването на такива дами е много различно – те знаят колко и кога да дадат. Това е показател, че могат да се грижат за себе си, а следователно и за някой друг.

8. Чувството за хумор

Въпросът е прост: Искате ли да бъдете с някой, който не се усмихва и не намира радост в живота си? Всички ще отговорим с твърдо „Не“, нали така? Сигурни сме, че няма жена, която да не обича да се забавлява и около нея да витае онази заразяваща енергия, че нещо интересно предстои да бъде казано или направено.

9. Страстният ум

Бъдете сигурни, че няма мъж, който да подмине дама, която малко или много прилича на него. А истинските мъже обичат умствената дейност - да се интересувате, да мислите, да го изненадвате с вижданията си за света и живота, е най-ценното в едни отношения. Така и двамата ще следвате единствения правилен път - нагоре!