Лятото остави единствено прекрасни спомени след себе си и ето, че вече сме в сезона на уютния кашмир, топлите палта и тиквата. През миналата година бяхме повече от доволни, че ще имаме щастието да се обличаме в спортни панталони и сладки пижами, докато работим от вкъщи. Тази обаче, сме наистина нетърпеливи да се впуснем в есенен шопинг за нови модни находки, подходящи за все по-честото присъствие в офиса, вечерите с любимия навън и уикенд срещите с приятелки.

За щастие, можем да обновим гардероба си лесно и с всичко необходимо, което ще открием на едно място, а именно в Сердика Център. Търговският център е събрал куп страхотни открития, с които нямаме търпение да се пременим. Издаваме ти, че Есен 2021 ще бъде много пъстра и интересна! Е, готова ли си да попълниш списъка си със страхотните трендове, които обещаваме, че ще те превърнат в истинска модна фурия, приковаваща всички погледи към себе си, в студения и мрачен преходен сезон? Да започваме!

Усещане за женственост

Магазин BSB, ниво 0 

Кое е най-вълнуващото нещо през есента? Със сигурност факта, че можем да носим любимите плетива, когато си поискаме! Минималистичното настроение, което носи новата колекция есен-зима 2021 на BSB e всичко, което модерната работеща жена може да иска. Обгръщащи като топла прегръдка красиви, меки и топли плетива с модерна кройка, рокли с уникален дизайн, флорални мотиви и каре, шикозни палта, но и костюми с изчистени, вечно модерни линии и удобни панталони, подходящи за всеки повод и настроение. А акцентите като турско синьо, розово, зелено и анималистичният принт просто ще те оставят без думи!

Когато се срещнеш лице в лице с качеството, комфорта и класиката 

Магазин Calvin Klein, ниво 0

Ако си фен на класическите и по-ненатрапчиви цветове като черно, бежово, бяло или пък кафяво, обожаваш високото качество в изчистени линии и комбинации и държиш на комфорта на дрехата, то непременно те съветваме да се премениш в новата колекция есен-зима на Calvin Klein. Небезизвестното лого на бранда присъства в по-голяма част от пуловерите, като изображението му е една идея по-екстравагантно поднесено, а също и като ненатрапчив малък акцент върху останалата част от връхните облекла и денима.

Oчарование и ярък стил

Магазин Reserved, ниво 0 

Ако и ти, също като нас, си любителка на разнообразието от връхни облекла в сезона на топлите напитки и интригуващите книги, Reserved е точното място за теб. Богатата гама от якета и елеци за прохладните дни ще те плени с меките пастелни тонове на есента. Супер модерните плетени комплекти пък са всичко, което търсиш за поредния хоум офис ден.

Първокласен стил и качествo

Магазин Tommy Hilfiger, ниво 1 

Емблематичен и винаги разпознаваем - такъв е стилът на бранда Tommy Hilfiger, чиято есенна колекция е просто задължителна за твоя гардероб. Характерният американски стил, в съчетание с уникални по рода си детайли и високо качество на материите, придава онзи така свеж и модерен вид на непреходните и по-класически облекла. Жълтото карирано палто и естествените вълна и памук при любимите пуловери заслужават твоето внимание!

Задоволи всеки свой каприз

Магазин Peek&Cloppenburg, ниво 0 

Трябва ти малко вдъхновение за нови модни комбинации, с които да накараш и най-стилно обличащата се дама в офиса да ти завиди – почерпи на воля смели идеи директно от Peek&Cloppenburg. Магазинът, събрал на едно място най-популярните фешън брандове, този сезон се отличава с изчистени кройки, семпли дизайни, памук, естествена кожа и вълна, а земните тонове дават множество идеи за по-ненатрапчиви съчетания. Лъскавите шушлякови дамски якета, предложенията в розово и принта на цвета определено ни станаха фаворити! А най-хубавото е, че фирмените отдели и богатият асортимент допринасят за максимален комфорт по време на шопинга.

Излизаме от темата само за миг, за да обърнем малко внимание на любимите ни мъже. Peek&Cloppenburg предлага широка гама от стилове и марки с най-новите и хитови тенденции за сезона. Минималистичните и непреходни стилове смело могат да бъдат комбинирани според повода. Основен акцент тази есен ще бъдат овърсайз ризите тип връхно яке, на които често мъжете се доверяват в ежедневието си през последната година. Леките и дишащи материи при по-официалните ризи ще са идеален вариант за господата, които биха се зарадвали на изискан комплимент в офиса или на бизнес среща.

Колкото повече, толкова повече
 

Магазин Humanic, ниво 1

Независимо дали ти предстои важно събитие в работата, на което трябва да блеснеш с перфектен външен вид, или просто чифт готини боти, с които без притеснение да посрещнеш идните дъждовни, но така уютни дни, Humanic носи разнообразието, от което се нуждаеш. Новите колекции на любимите брандове изкушават с модерна визия, страхотни земни цветове, незаменимо удобство и небезизвестното си високо качество. Подсказваме ти, че хита на сезона ще бъдат грубите кубинки от естествена кожа, а също и в комбинация с шушляк, както и чантите в неутралната палитра на топли цветове. Да, и ние мислим, че още един чифт никога не е излишен…

Стил на висота

Магазин Aquamarine, ниво 1

Вдъхновена от градския ритъм на жената с ярко изразен характер, новата есенно-зимна колекция на любимия Aquamarine предлага за всекиго по-нещо. Търсиш нещо по-делово – какво ще кажеш за класически издържана линия, естествена кожа и комфортен среден ток? Ако пък си от по-смелите дами, то елегантните двуцветни обувки с правоъгълен ток са право в целта. За смелите дами, които държат на индивидуалността, Aquamarine предлага по-футористични модели - серия двуцветни „разляти” ходила в черно-бяло, мокасини с по-грубо ходило или пък кубинки в полирана кожа, с масивни метални и златни елементи, капси и синджири, типични за “military“ стила. Леки, удобни и много шик – всички са ни фаворити. Истинското лице на есента обаче, открихме в кецовете от мек велур и цвят на коняк, които се превърнаха във фаворит на мига.

Ювелирна елегантност

Магазин Valentin, ниво 0

Valentin е български бутиков ювелирен бранд, налагащ собствен стил вече над 35 години. Лимитираните авторски колекции са насочени изцяло към деловата и креативна дама, за която модата е задължителна част от ежедневието. Селекцията от 14K и 18K каратово бяло, жълто, розово, кафяво и черно злато, в комбинация с блясъка на вечните диаманти, са не само добра инвестиция, но и онзи финален щрих за наистина ослепителен външен вид, от който се нуждаеш.

Въображение без граници

Магазин Zlatarna Celje, ниво 0

Добре дошла във света на фантазиите на Zlatarna Celje - словенският бранд, предлагащ висококачествени бижута от 1844г. Новата златна колекция Phantasy Garden е проектирана в два варианта: в по-семпла версия и в такава, в която главно действащо лице е естественият камък нефрит, но в лилав цвят за по-голяма доза романтика, заобиколен от деликатен сатен от 14-каратово розово злато и бели диаманти. Прекрасни, мистични, цветни – определено заслужават твоето внимание.

Подчертай естествената си красота

Магазин Radiant Professional Make Up, ниво 0

Есента, освен очарователен, се оказва и доста труден период за нашата кожа. Сезон, през който е необходимо да се положат специални, възстановителни грижи, с цел регенерация, подхранване и укрепване. Сред новите продукти в Radiant Professional Make Up ще откриеш всичко онова, от което кожата ти се нуждае, за да запази своята младост. Новата грим колекция на бранда за настоящия сезон се отличава с цветни вдъхновения в студените подтонове на типичните за есента цветове. Изборът е твой, поглези се още сега!

С аромат на кралица

Магазин Тhe Body Shop, ниво 0

И за финал се отправяме към ароматния и любим Тhe Body Shop. Затвори очи и улови топлия аромат на току-що изпечена сладка тиква… Ммм божествено! Посрещни есента и се наслади на неустоимото ухание на лимитираната серия Vanilla Pumpkin. Завладяващият аромат на кралицата на есента, нотките карамел, кленовият сироп, бадемовото мляко и ванилията, донесена чак от далечен Мадагаскар, ще направят кожата ти мека, гладка и хидратирана. Истинско удоволствие, което си заслужава да си подариш!

Нейно Величество Есента вече в тук и въпреки че не е приятелски настроена до този момент, в никакъв случай не трябва да се натъжаваме. Та, нали все пак със себе си води ароматните чайове, меките и обемни шалове, уюта на запалените свещи у дома… Пропуснахме ли нещо? Естествено - тръпката от подмяната на гардероба и допълването с нови и готини находки, обувки и всякакви женски глезотийки, с които да се отпуснем и да се погрижим за собственото си Аз. Излез извън зоната си на комфорт, облечи нещо топло, сложи си усмивката и тръгвай право към мястото, където можеш да бъдеш такава, каквато си, а именно модерна, уверена и заредена с добро настроение. Сердика Център те очаква! И да не забравиш да ни се похвалиш с новите попадения.