Понякога жените са привлечени от истински задници, които вълнуват цялото им същество и ги карат да летят от емоции. За съжаление, много малка част от дамите успяват да осъзнаят, че се срещат с истински тъпанари, докато всички знаци за това не започнат да им „вадят“ очите. Някои дори поддържат нездравословни за тях отношения, защото се страхуват да бъдат сами... Но нека си признаем - да бъдеш сам е много по-добре от това да бъдеш с човек, който не те цени. А ако откриеш всички тези 11 черти в твоята половинка, по-добре бягай далеч!

1. Рядко се съобразява с теб

Той не спазва плановете, които си направила и обикновено има извинение, че не може да дойде с теб. Дори не разполага с елементарната любезност да се опита да премести срещата ви в ден, който е удобен и за теб. Вместо това ще те уведоми в последната минута (ако изобщо го направи), че не може да дойде и ще се направи, че това не е нещо лошо.

2. Не отговаря на съобщенията и обажданията ти, когато се налага

Не е нужно да отговаря веднага, но ако не връща отговор в рамките на 24 часа без основателна причина, значи просто е груб и не си заслужава да си губиш времето с него. Знаеш, че го е видял почти веднага, но той просто е решил, че сега ти не си достатъчно важна. Истината е, че ако наистина иска да е с теб, ще бъде готов да ти отговори на секундата.

3. Винаги трябва да става това, което той иска

Много по-рядко правите това, което искаш ти и много по-често това, което той иска. Не взима под внимание интересите и нежеланията ти, защото не му пука. Той автоматично поема позицията на алфа-мъжкар и никак не му харесва, ако не си съгласна с предложенията му.

4. Той е ненадежден

Той не е на разположение, когато имаш най-голяма нужда от него, дори когато някои от проблемите ти са наистина сериозни. Когато си разстроена, него не го е грижа и дори не се опитва да те успокои. Но когато ситуацията се обърне, той очаква да си там за него.

5. Обръща повече внимание на тялото ти, отколкото на личността ти

Той не е глупав, но предпочита да се целувате, отколкото да водите истински разговор. Обича да ви показва на приятелите си, но се отдръпва, когато става въпрос за сериозни отношения. Изглежда, че оценява външния ти вид повече от всичко друго.

6. Шегите му са обидни

Неговото „закачане“ е снизходително и/или неуважително. Той не разбира разликата между шега и обида, но въпреки това не се интересува от това как се отнася с другите. Ако те нарани по някакъв начин, няма да признае, че е сгрешил и ще ти каже да спреш да го приемаш толкова сериозно.

7. Влагаш повече усилия, отколкото той

Докато ти влагаш време и емоции в отношенията ви, но той се задоволява да помогне с абсолютния минимум. Твоите усилия остават незабелязани и той рядко оценява жестовете ти. Когато все пак реши да вложи време във връзката ви, почти винаги е, защото иска нещо от теб, а не защото се интересува от отношенията ви.

8. Неговите действия говорят повече от думите му и то не по хубав начин

Не можеш наистина да се довериш на това, което ти казва, защото действията му си противоречат с обещанията му. Той говори много, но не изпълнява нищо от казаното, дори и на най-простите неща.

9. Никога не се извинява

Той никога не казва „Съжалявам!“ и изглежда, че не се интересува от чувствата на другите, а само от своите собствени. Дори ако си много разстроена от нещо, което е направил или казал, той ще откаже да ти покаже съчувствие.

10. Не поема отговорност

Бърза да обвинява другите, когато той е виновен и винаги намира извинение за поведението си. Когато стане „напечено“, той се превръща в голямо дете и насочва пръста си към всеки, освен към себе си.

11. Не се интересува от нуждите ти

Рядко се интересува от твоя ден и никога не те пита за чувствата ти. Ако искаш нещо да бъде обсъдено, ти си тази, която трябва да започне темата, защото той няма да го направи.

Ако твоята половинка отговаря на тези характеристики, не губи повече от времето си! Заслужаваш някой, който иска да бъде с теб и е готов да направи това, което е необходимо, за да те задържи до себе си. Преоцени връзката си и ако всичко това ти звучи познато, по-добре му кажи чао и бягай надалеч!