Приятелят ти казвал ли ти е някога, че е недоволен от връзката ви? Най-вероятно не. Мъжете са по-склонни да не споделят чувствата си и често показват своето недоволство по други начини. Или може би той „ти казва“, че е недоволен като те изолира от различни събития или ситуации в живота си, но не казва категорично: „Хей, нещата между нас не вървят!“. Какъвто и да е случаят, ние ти представяме 15 признака, че той е недоволен от отношенията ви и може би е време да се замислиш дали си струва:

1. Отделя много внимание на други неща... толкова много, че не е съсредоточен върху теб и връзката ви, както в началото. Най-вероятно разсеяното му поведение е знак, че е разстроен от нещо, но ако не ти обръща внимание, както преди, имаш проблем.

2. Забелязваш, че се разстройва за неща, които в началото не са му правили впечатление. Неговата толерантност към почти всичко е все по-малка. Когато си говориш с него, сякаш вървиш по яйчени черупки.

3. Все едно той не е при теб, а само запълва пространството физически. Енергията му към теб е по-скоро пасивна, отколкото активна. Вече не е изпълнен с идеи за ежедневието ви, както беше в началото.

4. „Връзката“ с телефона му става все по-важна от вашата. Има моменти, в които не издържаш и му казваш „Престани да гледаш само телефона си!“ и често се чудиш какво толкова интересно има там.

5. Изведнъж става най-добър приятел с нови хора. Започва да се обгражда с хора, които не познаваш и с които той сякаш няма намерение да те запознава. Развива живота си извън вашите отношения и без теб.

6. Преди е бил изключително мил и непрестанно е правел сладки неща за теб, но вече не. Закуската в леглото е спомен от миналото и вече не полага такива усилия.

7. Всеки има нужда от време на време да бъде сам, но той прекарва прекалено много. Постоянно прави нещо сам и далеч от теб. Имаш късмет, че успяваш да го видиш от време на време.

8. Помниш ли как чакаше съобщенията му в началото? Същото е и сега, но този път е, защото отговорите му варират от нормално време за отговаряне до изключително бавно.

9. Има мъжка вечер... всяка нощ. Преди обичаше да прекарва време с теб. И докато ти също се радваш да прекараш време с приятелки, той сякаш има връзка само с неговите приятели, но не и с теб.

10. Вече не забелязва, когато изглеждаш добре или секси. Като че ли си невидима за него. Той все по-малко и по-малко забелязва нещата у теб, които първоначално го привличаха.

11. Има списък със задачи, а на първо място е да те промени изцяло! Чувстваш ли се сякаш какво и да правиш, все не си достатъчно добра? Започва ли да добавя все повече точки в „списъка“ с нещата, които иска да промени в теб?

12. Дори не чувстваш, че имаш връзка. Чувстваш се самотна през цялото време, но когато му го споделиш, той ти казва: „Всичко е наред!“, макар че актьорската му игра не е добра.

13. Той е толкова зает с работата си, че рядко е наоколо. Неговата внезапна преданост към работата може да се дължи на проблеми с парите или спестяване за голяма покупка. Може би се е отдал на работата си като начин да се справите с проблемите на отношенията си?

14. Едно или две питиета не са проблем, но твоят човек изглежда пие твърде много. Сякаш той се завръща в младостта си, а не по сладък начин. Може да пие, за да се справи с проблемите, които имате.

15. Емоциите му се променят твърде бързо? Споделял ли ти е, че е разстроен от това как вървят нещата между вас? Може би се притеснява да ти разкаже как се чувства относно вас двамата. Налага се да го попиташ все още ли е щастлив да бъде с теб, колкото и трудно да ти е...