Как да разберете дали той флиртува с вас или просто е много възпитан? Ето как:

1. Сменя темата, когато споменете колко ви бива да се целувате. Бяга от сексуалните теми, дори когато опитвате да го подхлъзнете в тях.

2. Отваря ви вратите и ви взима якето. Може да си пада по вас, но може просто да е възпитан.

3. Докосва ви, но докосва и останалите хора. Има хора, които просто обичат да прегръщат всички.

4. Баба ви би го нарекла "много добро момче". Ако баба ви смята, че е много мило момче, вероятно просто е много мило момче, а те са мили с всички.

5. Отговаря на съобщенията ви моментално. Ако му пукаше дали ще изглежда отчаян, щеше да изчака няколко минути.

6. Прави ви същите комплименти, които прави на сестра си. "Много си мила" - не е флирт. "Имаш хубави очи" - флирт. "Имаш жесток задник" - сериозен флирт.

7. Напълно убедени сте, че флиртува с вас, докато не го видите как говори с друга жена. И осъзнавате, че флиртува с всяка. Значи може да си пада по вас, но все още да не го знае.

8. От различна държава е. Ако случаят е такъв, шансът да ви харесва е 50 на 50. Може просто културата му да е различна и затова да не ви е ясно, че ви харесва.

9. Опитали сте да го целунете, а той учтиво се е дръпнал. Вероятно не ви харесва, освен ако не чака първо да се ожените, за да ви целуне.

10. Не ви е дал никакви свои координати. Ако не се е уверил, че има как да го намерите, вероятно просто си говори с вас, за да запълни времето.

11. Опитва да ви сватоса с някой свой приятел. Това не е нещо, което би направил, ако ви харесваше.

12. Никога не ви се включва. Може да проведете дълъг разговор, но той никога не е инициаторът му.